شیرینی دانمارکی خانگی
شیرینی و دسرغذاهای بین الملل

آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی بازاری آسان و لذیذ با پیمانه و بدون فر+ نکات کلیدی

شیرینی دانمارکی یکی از انواع شیرینی های بسیار محبوب و لذیذ ایرانی است که مناسب برای انواع مجالس و مهمانی ها بوده است و می توان از آن به عنوان یکی از پر فروش ترین انواع شیرینی های خشک قنادی ها نام برد. طعم دلچسب و شیرینی ملایم این شیرینی در کنار طعم یک چایی تازه دم ایرانی تکمیل تر شده و لذت خوردن آن را دو چندان می کند و شما می توانید آن را به عنوان عصرانه و میان وعده نیز تهیه و میل کنید. برخلاف تصور اکثر مردم که گمان می کنند طرز تهیه این شیرینی بسیار پیچیده است، این طور نبوده و شما می توانید به راحتی و آسانی این شیرینی را حتی در منزل خود نیز تهیه کنید بنابراین راحتی و خوشمزگی و تمامی این موارد باعث محبوبیت بیش از اندازه این شیرینی در میان مردم شده است.


فهرست مطالب


مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی خانگی

  • شیر گرم نصف لیوان
  • خمیر مایه فوری 1/5 ق غذاخوری
  • شکر 4 ق غذا خوری
  • آرد سفید قنادی 3 تا 4 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • روغن مایع نصف لیوان
  • زعفران 2 ق چایی خوری
  • وانیل نصف ق چایی خوری
  • کنجد به مقدار لازم
مواد لازم

مواد لازم برای تهیه کرم شیرینی دانمارکی:

  • شکر نصف لیوان
  • آرد سفید قنادی 1/3 لیوان
  • آب 1 لیوان
  • وانیل نصف ق چایی خوری

طرز تهیه شیرینی دانمارکی بازاری با پیمانه و بدون فر

مرحله اول: عمل آوردن خمیر مایه

این غذا رو هم بپزید!  معرفی انواع باقلوا استانبولی + آموزش طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا

ابتدا ظرف کوچکی را برداشته و داخل آن شیر ولرم را به همراه 2 قاشق غذا خوری شکر و خمیر مایه بریزید و با یکدیگر آن ها را هم بزنید و به خوبی مخلوط کنید و سپس روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه ای به آن ها فرصت دهید تا خمیر مایه شما به خوبی به عمل آید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله طرز تهیه کوکی رژیمی را بخوانید.

مرحله دوم: مخلوط کردن سایر مواد با خمیر مایه شیرینی دانمارکی

ظرف نسبتاً بزرگی را برداشته و داخل آن 1 عدد تخم مرغ کامل را بشکنید و تخم مرغ دوم را نیز شکسته و زرده آن را از سفیده جدا کنید و سفیده را به ظرف اضافه کرده و سپس به آن ها روغن مایع را نیز به همراه 2 قاشق غذا خوری شکر و 1 قاشق چایی خوری زعفران دم کرده و نصف قاشق چایی خوری وانیل اضافه کنید در آخر نیز خمیر مایه ای که به عمل آمده را هم به مواد اضافه کنید و با همزنی دستی تمامی مواد را شروع به هم زدن کنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب و مخلوط شوند.

مخلوط کردن سایر مواد با خمیر مایه

مرحله سوم: اضافه کردن آرد

در این مرحله نوبت به اضافه کردن آرد است پس ابتدا 3 تا 4 لیوان آرد سفید قنادی را داخل ظرفی جدا طی 3 مرحله الک کنید و سپس به آرامی و کم کم به مایه شیرینی خود اضافه کنید و پس از هر مرحله اضافه کردن آرد خوب آن را به وسیله قاشق با مواد ترکیب کنید و هم بزنید تا خمیری به دست آید که به خوبی جمع شده و بسیار لطیف باشد و به هیچ وجه هم به دست نچسبد.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله  تارت میوه‌ای را بخوانید.پس از آن که خمیر به خوبی آماده و جمع شد آن را به مدت 10 دقیقه با دست به خوبی ورز دهید و سپس آن را داخل ظرفی تمیز قرار دهید و درب ظرف را بپوشانید و 2 ساعت به آن داخل دمای محیط زمان دهید تا به خوبی خمیر استراحت کند.

این غذا رو هم بپزید!  طرز تهیه ۴ مدل بستنی خانگی خوشمزه بدون نیاز به دستگاه

مرحله چهارم: آماده سازی کرم داخل شیرینی

داخل قابلمه ای 1/3 لیوان آرد سفید را به همراه 1 لیوان آب و نصف لیوان شکر مخلوط کنید و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و به طور مداوم آن را هم بزنید تا مایه کرم به غلظت برسد و غلظتی مشابه به فرنی داشته باشد و در آخر به آنها نصف قاشق چایی خوری وانیل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله  پنکیک خوشمزه و خوش طعم را بخوانید.

مرحله پنجم: آماده سازی شیرینی های دانمارکی

پس از آن که خمیر به خوبی استراحت کرد و دو برابر شد پف آن را بگیرید و آن را روی سطح کار قرار دهید و آن را به وسیله وردنه ای به شکلی که خیلی خمیر نازک نشود کمی روی سطح کار خود پخش کنید و اضافه های دور آن را بگیرید و آن را به شکل دو مستطیلی بزرگ برش دهید و لای هر کدام از قسمت های مستطیل خمیر مقداری از کرمی که تهیه کرده اید را بریزید و بعد هر قسمت را رول کنید و انتهای خمیر رول شده را کمی با انگشتان دست فشار دهید تا خمیر شیرینی دانمارکی رول شده به خوبی فیکس شود و بعد هر کدام از رول ها را به وسیله کارتکی به چند قسمت تقسیم کنید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله انواع باقلوا استانبولی را بخوانید.

آماده سازی شیرینی های دانمارکی

مرحله ششم: آماده سازی نهایی شیرینی دانمارکی

سینی را برداشته و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید و سپس تمامی شیرینی های آماده شده را داخل سینی قرار دهید و پارچه ای تمیز روی آن ها پهن کنید و نیم ساعت دیگر به آن ها در دمای محیط زمان دهید تا استراحت کنند و در این فاصله زرده تخم مرغی که از اول کار کنار گذاشته بودید را به همراه 1 قاشق چایی خوری زعفران داخل ظرفی بریزید و خوب آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید و بعد از گذشت نیم ساعت ترکیب آن دو را به وسیله برس آشپزی روی تمامی شیرینی ها رومال کنید و سپس مقداری کنجد روی تمامی آن ها بپاشید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله کیک اسفنجی بدون تخم مرغ را بخوانید.

این غذا رو هم بپزید!  آموزش طرز تهیه۱۳ میان‌وعده‌ی خوشمزه برای افزایش یادگیری و تقویت حافظه‌ی دانش‌آموزان

مرحله هفتم: پخت شیرینی دانمارکی

رای پخت شیرینی ها بدون فر شما نیاز به یک قابلمه و یک جسم فلزی و کوچک و نسوز دارید بنابراین قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و شعله گاز را نیز روی ملایم و یا کم تنظیم کنید و کف قابلمه جسم فلزی نسوز را هم قرار دهید روی درب قابلمه دمکنی قرار دهید و درب آن را بگذارید و 15 دقیقه به آن اجازه دهید تا داخل قابلمه به خوبی گرم و آماده شود و بعد سینی را پس از گذشت 15 دقیقه روی جسم فلزی قرار دهید به طوری که سینی با کف قابلمه برخوردی مستقیم نداشته باشد و سپس درب و دمکنی قابلمه را مجدد برای زمان حدوداً 45 دقیقه بگذارید و زمان دهید تا شیرینی ها به خوبی پخته شوند.

شیرینی دانمارکی

دقت داشته باشید زمانی که برای پخت گفته شد تقریبی است بنابراین بهتر است که شیرینی ها را به حال خود رها نکنید و مراقب آن ها باشید. در آخر نیز که تمامی آن ها به خوبی پخته شدند مقداری عسل را با آب ولرم و یا گرم ترکیب کنید و هم بزنید تا عسل به خوبی رقیق شود و بعد به وسیله برس آشپزی روی تمامی شیرینی های پخته شده رومال کنید و بعد از آن هم شیرینی دانمارکی شما آماده سرو است میل کنید و لذت ببرید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی

  • برای به عمل آوردن خمیر مایه از آب ولرم نیز می توانید استفاده کنید.
  • گرمای شیر باید به شکلی باشد که در صورتی که 10 ثانیه انگشت را داخل آن قرار دهید نسوزد.
  • میزان آرد گفته شده کاملاً تقریبی بوده و تا زمانی آرد را اضافه کنید که خمیر شما به خوبی جمع شود.
  • میزان آرد نباید خیلی زیاد باشد تا خمیر شما خیلی سفت نشود.
  • در صورت تهیه این شیرینی داخل فر آن را به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی پخته شوند.
  • می توانید پودر پسته و یا خلال بادام را جایگزین کنجد کنید.
  • برای تهیه کرم مدام مواد را مخلوط کنید و پخت با حرارت ملایم انجام شود.
  • در نهایت پخت، بهتر است چند دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی شیرینی هم طلایی شود
این غذا رو هم بپزید!  سوپ مینسترون چیست؟طرز تهیه سوپ مینسترون خوشمزه و غلیظ ایتالیایی+نکات تکمیلی در مورد سوپ مینسترون

سخن پایانی

شما در این مقاله با طرز تهیه شیرینی دانمارکی آشنا شدید.همچنین از مواد لازم و مراحل آن آگاه شدید.اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

چرا در پخت شیرینی دانمارکی باید از این کره استفاده کرد؟

قطعا استفاده از کره باعث نرم تر و خوشمزه تر شدن شیرنی شما می شود. برای این منظور استفاده از کره مخصوص خمیر دانمارکی کهدرجه‌ی ذوب بالائی دارد، توصیه می شود.

شیرینی دانمارکی برای کشور دانمارک است؟

خیر. از آنجا که قنادان اتریشی در کشور دانمارک استخدام شده بودند و دستورهای شیرینی فرانسوی را مورد استفاده قرار می دادند، شیرینی پز های دانمارکی دستور پخت شیرنی را به سبک خود تغییر داده و به سایر کشورها معرفی کردند. به همین دلیل این شیرینی با نام شیرینی دانمارکی معروف شد.

پاسخ دهید