حلوای بوتیکی

حلوا بوتیکی چیست؟ + معرفی انواع حلواهای بوتیکی + طرز تهیه آنها

حلوا بوتیکی چیست ؟ سوالی که ممکنه ذهن خیلی از شما ایران کوکی های عزیز رو به خودش مشغول کرده باشه. امروز در قالب یه مطلب جامع و مفصل قراره در این باره با هم صحبت کنیم. حلوا بوتیکی تنوع خیلی زیادی داره و در واقع یه جور حلوای مدرن به حساب میاد. این حلوای مجلسی به شکل های فانتزی و رنگارنگ سرو میشه. و مثل تزیین حلوا با ماسوره، تزیین حلوا با قاشق و رولت حلوا یه روش خلاقانه برای پذیرایی هم هست که مهمون هاتون رو شیفته خودش می کنه. قالب حلوا بوتیکی معمولا قالب های سیلیکونیه و در این روش، حلوا بافت منسجم و پودری شکلی داره.

برای خوشگل تر شدن این حلوای مجلسی و جذاب، معمولا از رنگ خوراکی هم استفاده میشه. و هم چنین شما می تونین مابین این حلواها از مغزهایی مثل مغز گردو یا پسته استفاده کنین تا حلواتون مغزدار و خوشمزه تر بشه. در ادامه طرز تهیه 10 مدل حلوای بوتیکی خوشمزه رو خواهید دید.


فهرست مطالب


طرز تهیه انواع حلواهای بوتیکی

1- حلوا بوتیکی گل سرخ

مواد لازم:

  • آرد  100 گرم
  • کره  40 گرم
  • گلاب  2 قاشق چایخوری
  • پودر قند  100 گرم
  • پودر گل سرخ  1 قاشق چایخوری
  • رنگ قرمز خوراکی (اختیاری)  1 قطره

طرز تهیه:

برای تهیه این حلوای خوشمزه و خوش رنگ ابتدا باید آرد را الک کرده و سپس تفت دهید تا بوی خامی آن رفع شود. کره را در قابلمه بریزید و دوباره تفت دهید. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و در کناری بگذارید. حدودا 15 دقیقه بعد، گلاب، پودر هل، پودر قند و پودر گل سرخ را اضافه کنید. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله طرز تهیه باقلوا ترکی را بخوانید.

حلوای بوتیکی

مواد را خوب مخلوط کرده و سپس خمیر به دست آمده را در قالب مورد نظر بریزید. قالب را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا دسر مجلسی شما آماده شود.

این غذا رو هم بپزید!  بررسی ۱۰ نکته‌ی کلیدی شیرینی‌پزی برای پختن یک کیک عالی

2- حلوا ویفر هیجان انگیز

مواد لازم:

  • آرد شیرینی پزی  150 گرم
  • آرد برنج  75 گرم
  • ویفر پودر شده  100 گرم
  • کره  150 گرم
  • پودر شکر  70 گرم
  • پودر گردو  75 گرم

طرز تهیه:

حلوا بوتیکی ویفر یک نوع حلوا بوتیکی لذیذ است که با ویفر به طعم دلخواه درست می شود. قبل از هر کاری لازم است ویفر را پودر کرده، گردو را آسیاب کنید و کره را در دمای محیط بگذارید. سپس آرد شیرینی پزی را نیم ساعت تفت دهید. اما مثل مابقی انواع حلواهای بوتیکی، نباید رنگ آرد تغییر کند. وقتی آرد را خوب تفت دادید، باید آرد برنج را اضافه کنید تا ده دقیقه تفت بخورد.

آردهای تفت داده شده را از روی حرارت بردارید و الک کنید. کره ذوب شده را به مخلوط آردها اضافه کنید. می توانید در صورت نیاز مقدار کره را افزایش دهید. وقتی آرد کمی خنک شد، پودرهای ویفر، گردو و شکر را در قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید. حالا تا هنوز مواد کمی گرم است آن را در قالب مورد نظر بریزید. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، نیازی نیست آن را چرب کنید. این دسر بوتیکی را به مدت 10 دقیقه در فریزر و یا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا آماده سرو شود. اگر دوست داشته باشید میتوانید به این حلوا کمی شکلات ذوب شده اضافه کرده و آن را با ویفر شکلاتی تهیه کنید.

3- حلوا بوتیکی شکلاتی با عطر دارچینی

مواد لازم:

  • آرد سفید  150 گرم
  • آرد نخودچی  75 گرم
  • پودر قند  80 گرم
  • روغن جامد  50 گرم
  • کره  50 گرم
  • شکلات تخته ای  80 گرم
  • پودر هل و دارچین  1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

حلوا بوتیکی شکلاتی خوشمزه را می توان به سادگی تهیه کرد. برای شروع کار باید هر دو آرد را خوب الک کنید. سپس آرد سفید را ده دقیقه تفت دهید. بعد آرد نخودچی را در قابلمه بریزید و 10 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. روغن جامد و کره را در قابلمه بریزید و خوب بهم بزنید. حالا پودر هل و دارچین و پودر قند را اضافه کنید. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله شیرینی های استان گیلان را بخوانید.

حلوای بوتیکی

در ظرفی دیگر و به کمک روش بن ماری شکلات تخته ای را ذوب کنید. سپس آن را به مواد دسر بیفزایید. حالا تمام مواد را در قالب ریخته و خوب بفشارید. قالب باید دو ساعت در یخچال بماند. در این دستور می توانید به جای روغن حیوانی، فقط از کره و به جای شکلات تخته ای از پودر کاکائو استفاده کنید.

این غذا رو هم بپزید!  معرفی انواع شیرینی های استان گیلان + طرز تهیه معروف ترین شیرینی‌ های محلی گیلان برای عید نوروز + فوت وفن طلایی

4- حلوای زنجبیلی با طعم منحصر به فرد

برای تهیه حلوا بوتیکی زنجبیلی می توانید از دستور حلوا زنجبیل و گردو کمک بگیرید. تهیه کردنش آسان است و طعم بی نظیری هم دارد.

هم چنین می توانید آخر کار، متناسب با شکل قالب دسرتان آن را با پودر پسته، سس شکلاتی، آرد، پودر نارگیل و یا پودر گل محمدی تزیین کنید.

مواد لازم برای حلوای زنجبیلی خوشمزه

  • آرد 2 لیوان
  • پودر قند 1 و 1/2 لیوان
  • پودر گردو 100 گرم 
  • کره 150 گرم
  • پودر زنجبیل 4 قاشق غذاخوری
  • پودر هل 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مرحله اول:

آرد را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و بوی خوبی از آرد به مشام برسد. سپس از روی حرارت بردارید و آرد را الک کنید.

مرحله دوم:

آرد الک شده را مجدد داخل قابلمه بریزید و کره را به آن اضافه کنید. تفت دهید تا کره به خوبی جذب آرد شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. پودر هل، پودر زنجبیل و گردوی پودر شده را اضافه و مخلوط کنید.

مرحله سوم:

اجازه دهید مخلوط آرد کمی خنک شود. دقت کنید برای تردی حلوا و جلوگیری از ذوب شدن پودر قند آرد داغ نباشد. سپس پودر قند را روی آن الک و مخلوط کنید. مواد را داخل ظرف یا قالب بریزید و با فشار پشت قاشق یا دست مواد را به هم فشرده و منسجم کنید. این کار را سریع انجام دهید تا دسر زنجبیلی سرد نشود

مرحله چهارم:

روی حلوا پودر قند و خلال پسته بپاشید و با چاقو به صورت مربع یا لوزی برش بزنید. ظرف دسر را در یخچال بگذارید تا حلوا خوب سرد و سفت شود. سپس همراه با چای سرو کنید. یا میتوانید حلوا را داخل قالب سیلیکونی بریزید و بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید. این دسر بافت ترد و شکننده ای دارد و در دهان آب میشود.

این غذا رو هم بپزید!  بررسی چند مورد از طرز تهیه کوکی رژیمی بدون شکر +نکات و فوت و فن های کوکی رژیمی

5- حلوا بوتیکی نارگیلی ، زیبا و ایده آل

مواد لازم:

  • آرد شیرینی پزی  125 گرم
  • پودر قند  70 گرم
  • کره  80 گرم
  • پودر نارگیل  70 گرم
  • پودر هل  1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

یکی دیگر از انواع حلوا بوتیکی مدرن دسر نارگیلی است. برای تهیه این حلوا آرد الک شده را در قابلمه بریزید و تفت دهید. باید دقت کنید که رنگ آرد عوض نشود. سپس کره را به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله طرز تهیه کوکی رژیمی را بخوانید.

حلوای بوتیکی

حالا باید پودر نارگیل، پودر قند و پودر هل را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. مواد حلوا را در قالب سیلیکونی دلخواهتان بریزید و آن را یک ساعت در فریزر بگذارید. در صورت تمایل می توانید برای تزیین روی حلواها هم از پودر نارگیل استفاده کنید.

6- حلوای پسته ؛ خوش طعم و آسان

مواد لازم:

  • پودر پسته  1/2 پیمانه
  • آرد سفید  1/2 پیمانه
  • کره  25 گرم
  • روغن جامد  1/2 قاشق غذاخوری
  • پودر قند  1/2 پیمانه
  • گلاب  1 قاشق غذاخوری
  • پودر هل  1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

حلوا بوتیکی پسته طرز تهیه آسانی دارد. پس از تفت دادن آرد باید کره و روغن جامد را اضافه کنید. سپس پودر قند را به همراه پودر هل را در تابه بریزید و مخلوط کنید. حالا باید گلاب و پودر پسته را بیفزایید. وقتی مواد دسر شما کاملا یک دست شد، آن را در قالب بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

7- حلوای فندقی بوتیکی با شکلات و دارچین

مواد لازم:

  • شکلات تخته ای  50 گرم
  • آرد شیرینی پزی  50 گرم
  • مغز فندق خرد شده  100 گرم
  • پودر قند  40 گرم
  • پودر دارچین  1 قاشق چایخوری
  • کره  45 گرم
این غذا رو هم بپزید!  طرز تهیه پنکیک خوشمزه و خوش طعم با 4 روش مختلف + نکات و روش تزیین

طرز تهیه:

حلوا بوتیکی دارک فندق یک نوع دسر بوتیکی شکلاتی با طعم فندق است. برای تهیه این حلوای مدرن خوش طعم ابتدا باید مغز فندق ها را آسیاب کنید. سپس آن ها را در فر یا به کمک تابه روی حرارت تفت دهید. سپس آرد الک شده را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. کره را اضافه کنید و 15 دقیقه مواد را بهم بزنید. تابه را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

فندق آسیاب شده، پودر قند یا شکر و پودر دارچین را اضافه کنید. شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کرده در مواد حلوا بریزید. حالا خمیر به دست آمده را در قالب حلوا بریزید و 30 تا 35 دقیقه در فریزر قرار دهید. حلوا مجلسی شما آماده است.

8- طرز تهیه حلوا بوتیکی سوهان

مواد لازم:

  • آرد  100 گرم
  • پودر قند  40 گرم
  • آرد جوانه گندم  75 گرم
  • کره  75 گرم
  • سوهان حلوایی 100 گرم
  • پودر هل  1 قاشق غذاخوری
  • پودر پسته  25 گرم

طرز تهیه:

در تهیه این حلوا بوتیکی مدرن و جذاب اول از همه باید آرد را الک کرده و تفت دهید. سپس آرد جوانه گندم را در تابه ریخته و حدودا 5 تا 7 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. حالا مواد خشک دیگر یعنی پودر قند و پودر پسته را در تابه ریخته و مخلوط کنید.

سپس کره را اضافه کرده و بهم بزنید. سوهان حلوایی را به همراه پودر هل به مواد حلوا بیفزایید. خمیر حاصل شده را در قالب بریزید. این دسربرای آماده ی سرو شدن، فقط باید 20 تا 25 دقیقه در فریزر قرار بگیرد.

این غذا رو هم بپزید!  ترافل چیست؟ + معرفی و طرز تهیه انواع ترافل

10- حلوای بادام حلوایی شیک و لذیذ

مواد لازم:

  • آرد برنج  20 گرم
  • آرد گندم  30 گرم
  • روغن  30 گرم
  • پودر قند  40 گرم
  • پودر بادام 75 گرم
  • پودر هل  1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

طرز تهیه حلوا بوتیکی بادام به این صورت است که باید مانند مابقی حلواها اول آردها را الک کنید. آرد گندم را تفت دهید و بعد آرد برنج را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

بعد از این که روغن را در آرد ریختید باید پودر بادام را بیفزایید. حالا تابه را در کناری بگذارید تا خنک شود. پودر هل و پودر قند را اضافه کنید و خمیر حاصل را در قالب بریزید. برای این حلوا حدودا 30 دقیقه ماندن در فریزر کافی است. نوش جان.

سخن پایانی

شما در این مقاله با انواع حلواهای تزیینی و طرز تهیه ی آنها آشنا شدید. همچنین از مواد لازم آنها آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

چرا موقع درست کردن حلوا، آرد گلوله گلوله می‌شود؟

ابتدا آرد را دو مرتبه الک کنید تا یکدست شود، سپس موقع تفت دادن آن را دائم هم بزنید.

چکار کنیم تا حلوا بوی خامی آرد ندهد؟

آرد را باید به‌طور مداوم هم بزنید و دست‌کم 10 دقیقه آن را تفت دهید تا بوی خامی از بین برود.

پیشنهاد ما به شما

شیرینی زبان

آموزش طرز تهیه شیرینی زبان خوشمزه و نرم + نکات کلیدی در تهیه شیرینی زبان

شیرینی زبان از جمله شیرینی‌های نوستالژیک و پر از خاطره برای ما ایرانی‌ها است. شیرینی …

دیدگاهتان را بنویسید