کدوحلوایی

معرفی و طرز تهیه ۱۱ خوردنی خوشمزه با کدوحلوایی مخصوص روزهای سرد پاییز

بالاخره فصل پاییز، فصلی که خیلی‌ها انتظار آمدن آن را می‌کشیدند از راه رسید. یکی از میو‌ه‌ها‌ یا سبزیجات خیلی معروف پاییز کدوحلوایی است که نه تنها مزه‌ی خوبی دارد، بلکه حاوی فواید متعددی برای سلامتی بدن است. با مصرف این خوردنی پاییزی پروتئین، فیبر، ویتامین A، ویتامین E، ویتامین B12، پتاسیم، ویتامین C، مس، منگنز، آهن، زینک، فسفر، منیزیم و… دریافت می‌کنید‌. می‌توانید با کدوحلوایی خوردنی‌ها و نوشیدنی‌های لذیذی درست کنید و با این کار لحظات خوبی را در روزهای پاییزی برای خود و خانواده‌تان رقم بزنید. امروز در این مقاله قرار است با طرز درست کردن ۱۱ خوردنی فوق‌العاده لذیذ و مقوی با کدوحلوایی آشنا شوید. تا پایان مقاله در کنار ما باشید.


فهرست مطالب


معرفی و طرز تهیه ۱۱ خوردنی خوشمزه با کدوحلوایی

۱. پوره‌ی کدوحلوایی

از پوره‌ی کدوحلوایی در تهیه‌ی پای، مافین، سوپ و… استفاده می‌شود. آماده کردن پوره‌ی کدوحلوایی فقط ۳۰ دقیقه از وقت شما را می‌گیرد.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله طرز تهیه پنکیک خوشمزه و خوش طعم را بخوانید. آن را درست کرده و در یخچال نگهداری کنید تا هر زمان لازم شد از آن استفاده کنید.

مواد لازم:

  • کدوحلوایی کوچک: یک عدد

طرز تهیه:

  • قدم اول برای درست کردن پوره‌ی کدوحلوایی این است که فر را روی ۱۶۵ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید‌ تا گرم شود. کدوحلوایی را نصف کنید و هسته‌های آن را بیرون بیاورید. دور هر نیم از کدوحلوایی فویل بپیچید.
  • کدوحلوایی‌ها را در سینی فر قرار دهید و سینی را به مدت ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کدوحلوایی نرم شود.
  • سینی را از فر خارج کنید. فویل را باز کرده، گوشت کدوحلوایی را خارج کنید و پوست آن را دور بیندازید. پوره‌ی کدوحلوایی را درون یک ظرف درب‌دار بریزید آن را در یخچال یا فریزر نگه‌داری کنید.

۲. سوپ کدوحلوایی

خوردن یک سوپ گرم در عصرهای پاییزی می‌تواند باعث شود حسابی حالتان جا بیاید. این سوپ فوق‌العاده با کدوحلوایی، آب مرغ و پودر جوزهندی درست می‌شود که همگی مغذی هستند.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانیدمقاله کیک و دسر لذیذ را بخوانید.

مواد لازم:

  • کدوحلوایی کوچک: دو عدد
  • آب مرغ: سه فنجان
  • خامه‌ی سنگین زده شده: سه چهارم فنجان
  • پودر جوزهندی: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • پودر مریم‌گلی: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • خامه‌ی ترش: چهار قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • اول فر را روی ۲۰۵ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود‌. کدوحلوایی‌ها را نصف کرده و هسته‌های آن‌ها را خارج کنید. سینی فر را با مقداری روغن یا کره چرب کنید.
  • کدوحلوایی‌های نصف شده را طوری در سینی فر قرار دهید که گوشت آن رو به سمت کف سینی باشد. اجازه دهید کدوحلوایی‌ها به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه در فر بمانند تا نرم شوند.
  • کدوحلوایی‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند. سپس گوشت کدوحلوایی‌ها را خارج کرده و آن را در مخلوط‌کن بریزید. پوست کدوحلوایی‌ها را دور بیندازید.
  • کدوحلوایی را دو تا سه پالس بزنید. سپس آب مرغ را به پوره‌ی کدوحلوایی اضافه کنید و مواد را چند پالس دیگر بزنید. مخلوط به دست آمده را درون یک قابلمه‌ی بزرگ بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • اجازه دهید مواد به جوش بیایند. سپس خامه‌ی سنگین زده شده، پودر جوزهندی، پودر مریم‌گلی و نمک را به سوپ اضافه ‌کنید. سوپ را خوب هم بزنید.
  • قابلمه را از روی حرارت بردارید. سوپ را درون یک کاسه بریزید و خامه‌ی ترش را به آن اضافه کنید. سوپ پاییزی شما حاضر است.
این غذا رو هم بپزید!  طرز تهیه ۴ مدل بستنی خانگی خوشمزه بدون نیاز به دستگاه

۳‌. اسموتی نارنجی رنگ

این اسموتی خوشمزه با کدوحلوایی و ماست یونانی تهیه می‌شود و مزه‌ی منحصر‌به‌فردی دارد. حتما این اسموتی جذاب را امتحان کنید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله  مراحل تهیه فیلینگ کیک  رابخوانید.

 اسموتی نارنجی رنگ کدوحلوایی

مواد لازم:

  • پوره‌ی کدوحلوایی: نصف فنجان
  • شیر: نصف فنجان
  • یخ خرد شده: نصف فنجان
  • ماست یونانی: ۱۸۰ گرم
  • عصاره‌ی وانیل: دو قاشق چای‌خوری
  • دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
  • شکر قهوه‌ای یا عسل: دو قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

  • تهیه‌ی این اسموتی خیلی طول نمی‌کشد. پوره‌ی کدوحلوایی، شیر، یخ خرد شده، ماست یونانی، عصاره‌ی وانیل، دارچین، شکر قهوه‌ای یا عسل را در مخلوط‌کن بریزید.
  • مواد را دو تا سه پالس بزنید. اسموتی را در یک لیوان بریزید و از خوردن آن لذت ببرید.

۴. پنکیک با کدوحلوایی

می‌توانید صبح‌های پاییزی خود را با خوردن این پنکیک لذیذ شروع کنید. اگر خودتان و خانواده‌تان اهل خوردن پنکیک در وعده‌ی صبحانه هستید، حتما پنکیک زیر را امتحان کنید‌.

مواد لازم:

  • شیر: یک و نیم فنجان
  • پوره‌ی کدوحلوایی: یک فنجان
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • روغن سبزیجات: دو قاشق غذاخوری
  • سرکه: دو قاشق غذاخوری
  • آرد گندم: سه قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه‌ای: سه قاشق غذاخوری
  • بکینگ‌پودر: دو قاشق چای‌خوری
  • جوش‌شیرین: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر زنجبیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

  • یک کاسه بردارید و در آن شیر، پوره‌ی کدوحلوایی، تخم‌مرغ، روغن سبزیجات و سرکه را با هم مخلوط کنید.
  • در یک کاسه‌ی دیگر آرد گندم، شکر قهوه‌ای، بکینگ‌پودر، جوش‌شیرین، پودر دارچین، پودر زنجبیل و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط پوره‌ی کدوحلوایی را به مخلوط آرد گندم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • کف یک ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود. سپس حدود یک چهارم فنجان از مایه‌ی پنکیک را به ماهیتابه اضافه کنید. حدود ۲ تا ۳ دقیقه صبر کنید تا پنکیک شروع به حباب زدن کند. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.
  • این کار را تکرار کنید تا مایه‌ی پنکیک تمام شود. پنکیک‌ها را داغ سرو کنید.

۵. لاته‌ی کدوحلوایی

لاته‌ی کدوحلوایی عطر بسیار خوبی دارد و می‌تواند خستگی یک روز کاری را از تن شما خارج کند. برای درست کردن این لاته‌‌ی لذیذ مراحل زیر را طی کنید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله حلوای مجلسی را بخوانید.

این غذا رو هم بپزید!  اهمیت وفواید میان وعده های سالم و مقوی و توجه به نکات مهم در برنامه میان وعده + نکات کلیدی در مورد اهمیت و زمان خوردن میان وعده ها

مواد لازم:

  • شیر: یک فنجان
  • پوره‌ی کدوحلوایی: نصف فنجان
  • عصاره‌ی وانیل: یک قاشق غذاخوری
  • شکر سفید: یک قاشق غذاخوری
  • ادویه‌ی پای کدوحلوایی: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل سیاه تازه: نوک قاشق چای‌خوری
  • خامه‌ی زده شده: دو قاشق غذاخوری
  • اسپرسو: یک و نیم شات

طرز تهیه:

  • شیر، پوره‌ی کدوحلوایی، عصاره‌ی وانیل، شکر، ادویه‌ی پای کدوحلوایی و پودر فلفل سیاه تازه را در یک قابلمه‌ی کوچک بریزید و مواد را خوب هم بزنید.
  • قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید. مواد را مدام هم بزنید. اجازه دهید مواد روی حرارت بمانند تا تقریبا به جوش بیایند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را به مدت تقریبا ۱ دقیقه بزنید تا کف کنند.
  • لاته را به‌طور مساوی درون دو ماگ بریزید. آرام‌آرام مقدار مساوی از اسپرسو را درون ماگ‌ها بریزید و به هر لاته نوک قاشق چای‌خوری ادویه‌ی پای کدوحلوایی اضافه کنید. نوش جان.

۶. اسموتی با کدوحلوایی و موز

اسموتی زیر قند و چربی کمی دارد و حاوی فیبر و مواد مغذی زیادی است. می‌توانید این اسموتی جذاب را در وعده‌ی صبحانه نوش جان کنید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله تارت میوه‌ای  را بخوانید.

اسموتی با کدوحلوایی و موز

مواد لازم:

  • پوره‌ی کدوحلوایی: یک سوم فنجان
  • موز متوسط یخ‌زده: یک عدد
  • پودر تخم کتان: یک قاشق غذاخوری
  • عسل: یک قاشق غذاخوری
  • ادویه‌ی پای کدوحلوایی: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • شیر: یک فنجان

طرز تهیه:

  • این اسموتی شگفت‌انگیز در کمتر از ۶ دقیقه آماده می‌شود. پوره‌ی کدوحلوایی، موز یخ‌زده، پودر تخم کتان، عسل، ادویه‌ی پای کدوحلوایی، پودر دارچین و شیر را در مخلوط‌کن دو تا سه پالس بزنید تا به غلظت مناسب برسند
  • اسموتی را به یک لیوان منتقل کنید.

۷. کوکی شکلاتی

کوکی شکلاتی با کدوحلوایی یک گزینه‌ی عالی برای عصرانه‌ در پاییز به شمار می‌رود. با مواد زیر حدود ۲۴ کوکی درست می‌شود.

مواد لازم:

  • پوره‌ی کدوحلوایی: یک فنجان
  • شکر سفید: یک فنجان
  • روغن زیتون: نصف فنجان
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آرد گندم: دو فنجان
  • بکینگ‌پودر: دو قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: دو قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • جوش‌شیرین: یک قاشق چای‌خوری
  • شیر: یک قاشق چای‌خوری
  • عصاره‌ی وانیل: یک قاشق غذاخوری
  • چیپس شکلات: دو فنجان
  • گردوی خرد شده: نصف فنجان

طرز تهیه:

  • فر را روی ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. در یک کاسه پوره‌ی کدوحلوایی، شکر سفید، روغن سبزیجات و تخم‌مرغ را با هم ترکیب کنید. در یک کاسه‌ی دیگر آرد گندم، بکینگ‌پودر، پودر دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • جوش‌شیرین را به شیر اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید. سپس آن را درون مخلوط آرد گندم بریزید. مخلوط آرد گندم را به مخلوط پوره‌ی کدوحلوایی اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
  • عصاره‌ی وانیل، چیپس شکلات و گردوی خرد شده را به مواد اضافه کنید. کف سینی فر کاغذ پوستی قرار دهید و یک قاشق غذاخوری از مایه‌ی کوکی را به سینی فر منتقل کنید. این کار را ادامه دهید تا مایه‌ی کوکی تمام شود. با کف قاشق کوکی‌ها را صاف کنید.
  • سینی را در فر قرار دهید و بگذارید کوکی‌ها حدود ۱۰ دقیقه در فر بمانند تا سفت شوند و رنگ آن‌ها قهوه‌ای طلایی شود. کوکی‌ها را با یک فنجان چای یا قهوه میل کنید.
این غذا رو هم بپزید!  معرفی انواع باقلوا استانبولی + آموزش طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا

۸. نان کدوحلوایی

شاید پیش خودتان فکر کنید نان کدوحلوایی مزه‌ی خوبی ندارد، اما باید به شما بگوییم که این نان بسیار خوشمزه و خوش‌عطر است. نان زیر را حتما درست کنید؛ مطمئن باشید پشیمان نمی‌شوید.

مواد لازم:

  • پوره‌ی کدوحلوایی: ۲۰۰ گرم
  • شکر سفید: دو فنجان
  • روغن سبزیجات: یک فنجان
  • آب: دو سوم فنجان
  • تخم‌مرغ: چهار عدد
  • عصاره‌ی وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • آرد گندم: سه و نیم فنجان
  • جوش‌شیرین الک شده: دو قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • پودر جوزهندی: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر زنجبیل: یک چهارم فنجان

طرز تهیه:

  • کار را با قرار دادن فر روی ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد شروع کنید. کف قالب لوف را با مقداری کره یا روغن چرب کنید و مقداری آرد روی آن بپاشید‌.
  • یک کاسه‌ی بزرگ بردارید و در آن پوره‌ی کدوحلوایی، شکر، روغن سبزیجات، آب، تخم‌مرغ‌ها و عصاره‌ی وانیل را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یک‌دست ایجاد شود.
  • در یک کاسه‌ی دیگر آرد گندم، جوش‌شیرین، پودر دارچین، نمک، پودر جوزهندی و پودر زنجبیل را با هم ترکیب کنید.
  • الک را روی مخلوط کدوحلوایی قرار دهید و مخلوط آرد را الک کنید. مواد را خوب هم بزنید و آن را درون قالب لوف بریزید.
  • قالب را به مدت تقریبا ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی نان قهوه‌ای رنگ شود. سپس با احتیاط درب‌ فر را باز کرده و یک خلال‌دندان در نان فرو کنید. اگر نان به خلال‌دندان نچسبید، یعنی خوب پخته است، وگرنه باید آن را دوباره در فر قرار دهید تا بپزد.
  • نان را برش بزنید. نوش جان.

۹. کیک کدوحلوایی

با درست کردن این کیک جذاب خانواده‌ی خود را در یک عصر پاییزی شگفت‌زده کنید. این کیک خوشمزه با مواد اولیه‌ی ساده تهیه می‌شود. آماده کردن کیک پاییزی زیر فقط ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. پس روزهایی که وقت زیادی ندارید، اما دلتان می‌خواهد یک عصرانه‌ی خوشمزه بخورید، حتما این کیک فوق‌العاده را امتحان کنید.

 کیک کدوحلوایی

مواد لازم:

  • شکر سفید: دو فنجان
  • روغن سبزیجات: یک و یک چهارم فنجان
  • عصاره‌ی وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • پوره‌ی کدوحلوایی: دو فنجان
  • تخم‌مرغ: چهار عدد
  • آرد گندم: دو فنجان
  • بکینگ‌پودر: سه قاشق چای‌خوری
  • جو‌ش‌شیرین: دو قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: دو قاشق چای‌خوری
  • گردوی خرد شده: یک فنجان

طرز تهیه:

  • اولین کاری که باید بکنید این است که فر را روی ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید. قالب را چرب کنید و مقداری آرد کف آن بریزید. آرد گندم، بکینگ‌پودر، جوش‌شیرین، نمک و پودر دارچین را با یکدیگر ترکیب کنید. سپس مواد را الک کنید و آن‌ها را کنار بگذارید‌.
  • در یک کاسه‌ی بزرگ شکر و روغن را با هم مخلوط کرده و عصاره‌ی وانیل و پوره‌ی کدوحلوایی را به آن‌ها اضافه کنید. سپس یک عدد تخم‌مرغ را در یک کاسه با چنگال بزنید و به مواد اضافه کنید. آرام‌آرام مخلوط آرد را درون مخلوط تخم‌مرغ بریزید و خوب هم بزنید. مایه‌ی کیک را به قالب منتقل کنید.
  • قالب کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خوب بپزد. با احتیاط درب فر را باز کنید و با فرو کردن خمیردندان در آن ببینید کیک پخته است یا نه.
  • کیک را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را سرو کنید.
این غذا رو هم بپزید!  آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی بازاری آسان و لذیذ با پیمانه و بدون فر+ نکات کلیدی

۱۰. سوپ کدوحلوایی و جعفری

در تهیه‌ی این سوپ خوشمزه از جعفری استفاده شده است. جعفری به بدن ویتامین C می‌دهد و فواید متعددی برای سلامتی بدن دارد.

مواد لازم:

  • آب مرغ: شش فنجان
  • نمک: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • پوره‌ی کدوحلوایی: چهار فنجان
  • جعفری خرد شده‌ی تازه: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • پیاز خرد شده: یک فنجان
  • آویشن تازه‌ی خرد شده: نصف قاشق چای‌خوری
  • سیر له شده: یک حبه
  • خامه‌ی سنگین زده شده: نصف فنجان
  • پودر فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • آب مرغ، نمک، پوره‌ی کدوحلوایی، پیاز خرد شده، آویشن، سیر و پودر فلفل سیاه را درون یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید مواد به جوش بیایند. سپس زیر حرارت را کم کنید و بگذارید مواد به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بمانند. نیاز نیست درب قابلمه را بگذارید.
  • زیر حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد کمی خنک شوند. سپس یک فنجان از مواد را در مخلوط‌کن بریزید و مواد را چند پالس بزنید. یک فنجان دیگر از مواد را به مخلوط‌کن اضافه کرده و چند پالس بزنید. این کار را وقتی که تمام مواد در مخلوط‌کن مخلوط شوند تکرار کنید.
  • مواد سوپ را به قابلمه اضافه ‌کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید مواد به جوش بیایند‌. سپس زیر حرارت را کم کنید و بگذارید مواد به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت باشند.
  • خامه‌ی سنگین زده شده را به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید. سوپ را درون کاسه‌ها بریزید و از خوردن آن در کنار خانواه لذت ببرید.

۱۱. مافین کدوحلوایی

در عصرهای نسبتا سرد پاییز خوردن مافین خانگی تازه و یک فنجان چای یا قهوه‌ی داغ می‌تواند حسابی شما را گرم کند. مافین لذیذ زیر با پنیر خامه‌ای درست می‌شود و مزه‌ای منحصر‌به‌فرد دارد. اگر اهل درست کردن مافین‌های مختلف هستید، پیشنهاد می‌کنیم این مافین را به لیست مافین‌هایی که قرار است درست کنید اضافه کنید.

مافین

مواد لازم برای تهیه‌ی مافین:

  • آرد گندم: یک و سه چهارم فنجان
  • ادویه‌ی کدوحلوایی: یک قاشق غذاخوری
  • جوش‌شیرین: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • پوره‌ی کدوحلوایی: ۴۰۰ گرم
  • شکر دانه ریز: یک فنجان
  • شکر قهوه‌ای: نصف فنجان
  • تخم‌مرغ بزرگ: دو عدد
  • روغن سبزیجات: نصف فنجان
  • عصاره‌ی وانیل: یک قاشق غذاخوری
  • مواد لازم برای تهیه‌ی مخلوط پنیر خامه‌ای
  • پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
  • شکر دانه‌ ریز: یک چهارم فنجان
  • زرده‌ی تخم‌مرغ: یک عدد
  • عصاره‌ی وانیل: دو قاشق چای‌خوری
این غذا رو هم بپزید!  معرفی 5 نوع حلوای مجلسی + طرز تهیه و رازهای خوشمزه‌تر شدن +فوت و فن های مهم تهیه حلوا

طرز تهیه:

  • کار را با تنظیم دمای فر روی ۱۹۰ درجه‌ی سانتی‌گراد شروع کنید. سپس کاپ‌های کاغذی مافین را در قالب مافین قرار دهید.
  • یک کاسه‌ی متوسط بردارید و آرد گندم، ادویه‌ی کدوحلوایی، جوش‌شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مواد را کنار بگذارید.
  • در یک کاسه‌ی بزرگ پوره‌ی کدوحلوایی، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را با یکدیگر ترکیب کنید. در یک کاسه‌ی دیگر تخم‌مرغ‌ها، روغن سبزیجات و عصاره‌ی وانیل را با چنگال بزنید. مخلوط آرد گندم را به آرامی به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و مواد را آن‌قدر بزنید تا هیچ تکه‌ی درشتی باقی نماند. سه چهارم از هر کاپ کاغذی مافین را با مایه‌ی به دست آمده پر کنید.
  • در یک کاسه‌ی متوسط پنیر خامه‌‌ای را آن‌قدر بزنید تا نرم شود. شکر، زرده‌ی تخم‌مرغ و عصاره‌ی وانیل را به پنیر خامه‌ای اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
  • یک قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر خامه‌ای را روی مایه‌ی مافین بریزید. قالب را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. برای اینکه مطمئن شوید مافین‌ها خوب پخته‌اند، در یکی از مافین‌ها خلال‌دندان وارد کرده و آن را خارج کنید. اگر مافین به خلال‌دندان نچسبید، یعنی به‌طور کامل پخته است، اما اگر به خلا‌ل‌دندان‌ چسبید، یعنی باید آن را به فر برگردانید.
  • مافین کدوحلوایی جذاب و خوش‌عطر شما آماده است. نوش جان.

سخن پایانی

شما دراین مقاله با انواع خوردنی خوشمزه با کدوحلوایی آشنا شدید.همچنین از طرز تهیه ی آنها آگاه شدید.اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا دراسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

کدو زرد و کدو سبز یکسان است؟

علاوه بر رنگ، تفاوت اصلی بین دو سبزی شکل است. کدو سبز صاف است، در حالی که کدو حلوایی زرد ته گردی دارد و به سمت گردن منقبض می شود. کدو زرد همچنین می تواند دانه های بیشتری در گوشت خود داشته باشد.

کدو سبز برای کاهش وزن مفید است؟

ممکن است به کاهش وزن کمک کند. مصرف منظم کدو سبز ممکن است به کاهش وزن شما کمک کند. این میوه غنی از آب است و دارای تراکم کالری کمی است، که ممکن است به احساس سیری در شما کمک کند. محتوای فیبر موجود در آن ممکن است گرسنگی را کاهش داده و اشتهای شما را از بین ببرد.

پیشنهاد ما به شما

حلوای هویج

طرز تهیه حلوای هویج مجلسی زعفرانی مرحله به مرحله به ۲ روش +نکات و فوت و فن های طرز تهیه حلوای هویج

حلوا یکی از قدیمی ترین دسرهای ایرانی است که نقش پررنگی در فرهنگ غذایی ما …

دیدگاهتان را بنویسید