تارت میوه ای

آموزش 2 روش طرز تهیه تارت میوه‌ای یخچالی خوشمزه ساده و بدون فر+ نکات مهم در طرز تهیه تارت میوه

تارت یک شیرینی بین‌المللی است که کمتر کسی پیدا می‌شود که به آن رغبتی نشان ندهد. این شیرینی از خمیر بریزه تهیه می‌شود. خمیری تشکیل شده از آرد و کره. خمیر بریزه چند ساعت در یخچال می‌ماند و بعد داخل فر پخته می‌شود. بعد از آن می‌توان روی نانشیرینی را با انواع و اقسام مواد خوشمزه پر کرد و به اصطلاح تارت را پوشش داد. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی‌جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می‌شود. امروزه بیشتر تارت‌ها پایه‌ی میوه‌ای دارند یا در تهیه آن‌ها از کاستارد استفاده شده است. تارت‌های مربایی نیز در میان علاقه‌مندان به شیرینی طرفداران پروپا قرص خود را دارد. خوبی تارت‌ میوه این است که زمان پخت کوتاهی دارد.در این مطلب طرز تهیه شیرینی میوه فصل را به شما آموزش خواهیم داد.


فهرست مطالب


تارت میوه چیست؟

تارت نوعی شیرینی است که از دو لایه تشکیل می‌شود. یکی لایه خمیر یا کراست ترات است و لایه دیگر موادی است که داخل تارت ریخته می‌شود. مواد داخل تارت حتی می‌تواند شیرین نباشد و برای تهیه فینگر فود از کراست استفاده کرد.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله طرزتهیه پنکیک خوشمزه را بخوانید.نان شیرینی آماده هم امروزه در سوپرمارکت‌های بزرگ و شیرینی پزی‌ها موجود است و شما می‌توانید تهیه بکنید. تارت میوه با انواع میوه‌های تازه درست می‌شود و بسیار خوشمزه و جذاب است.

نکات مهم در طرز تهیه تارت میوه چیست؟

بهتر است مواد خمیر تارت خنک باشند و برای درست کردن آن از دستگاه غذاساز استفاده کنید تا خمیر ترد شود. برای براق شدن میوه‌ها و تازه ماندن آن‌ها روی شیرینی هم می‌توانید از ژله بی‌رنگ استفاده کنید. ژله را طبق دستور درج شده روی بسته درست کنید و بگذارید کمی داخل یخچال بماند. وقتی غلظت ژله مثل سفیده تخم مرغ شد، آن را از یخچال دربیاورید و روی میوه‌های شیرینی بریزید.برای ترد شدن و بیشتر شدن کیفت خمیر شیرینی ، آن را با دست ورز ندهید و با غذاساز درست کنید. به جای آب پرتقال درون این دستور پخت می‎توانید از آب سرد یا شیر سرد استفاده کنید و این بستگی به سلیقه شما دارد ولی آب پرتقال به تارت میوه طعم خوبی می‌دهد.

این غذا رو هم بپزید!  معرفی 5 نوع حلوای مجلسی + طرز تهیه و رازهای خوشمزه‌تر شدن +فوت و فن های مهم تهیه حلوا

طرز تهیه تارت میوه فصل

تارت نوعی شیرینی است که از دو لایه تشکیل می‌شود. یکی لایه خمیر یا کراست ترات است و لایه دیگر موادی است که داخل تارت ریخته می‌شود.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله آموزش مراحل تهیه فیلینگ کیک را بخوانید.

طرز تهیه تارت میوه فصل

مواد لازم:

  • 250 گرم آرد
  • 2 قاشق سوپ خوری شکر
  • 150 گرم کره
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 2 قاشق سوپ خوری آب پرتقال
  • مواد کرم تارت
  • 50 گرم نشاسته ذرت
  • 100 گرم شکر
  • 2 قاشق سوپ خوری پودر بادام
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 350 میلی لیتر شیر
  • 1 قاشق سوپ خوری کره
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل
  • 150 گرم پنیر خامه ای
  • میوه‌های فصل به دلخواه

دستور العمل‌:

  • آرد و شکر و وانیل را با هم خوب مخلوط کنید و در غذاساز بریزید.
  • کره که تازه از یخچال بیرون آورده‌اید و کاملا سرد است را به تکه‌های کوچک خرد کنید و به مواد داخل غذاساز اضافه کنید.
  • خمیر باید به اندازه ای هم بخورد که به شکل خرده نان دربیاید.
  • وقتی خمیر به شکل خرده نان درآمد زرده تخم مرغ را اضافه کنید.
  • 30 ثانیه بگذارید خمیر با دستگاه همزده شود.
  • در مرحله بعد 1 قاش سوپخوری آب پرتقال را اضافه کنید و 30 ثانیه با غذاساز خمیر را مخلوط کنید.
  • 1 قاشق سوپخوری دیگر را در صورت نیاز به خمیر اضافه کنید و باز با غذاساز مخلوط کنید.
  • در این مرحله خمیر یکدست و لطیفی خواهید داشت.
  • خمیر را داخل یک نایلون برای نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.
طرز تهیه
  • بعد از اینکه خمیر داخل یخچال خنک شد، روی یک سطح صاف و تمیز یا کانتر آشپزخانه کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن بگذارید. روی خمیر هم کمی آرد بپاشید و یکی کیسه فریزر را باز کنید و روی خمیر قرار دهید.
  • سپس با وردنه به آرامی خمیر را باز کنید.
  • بعد از باز کردن خمیر به اندازه قالب، خمیر را داخل قالب بگذارید و صاف کنید تا شکل قالب را به خودش بگیرد.
  • دور خمیر شیرینی را با استفاده از چاقو ببرید.
  • با چنگال کف خمیر تارت بزنید تا خمیر زیاد پف نکند.
  • خمیر را برای 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
  • بعد از بیست دقیقه قالب را از داخل یخچال بیرون بیاورید و برای 20 الی 30 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید.
این غذا رو هم بپزید!  معرفی انواع شیرینی های استان گیلان + طرز تهیه معروف ترین شیرینی‌ های محلی گیلان برای عید نوروز + فوت وفن طلایی

طرز تهیه کرم تارت:

  • شکر را با نشاسته ذرت در یک ماهیتابه مخلوط کنید.
  • 350 میلی‌لیتر شیر سرد را به شکر و نشاسته اضافه کنید.
  • در مرحله بعد پودر بادام و زرده تخم مرغ را اضافه کنید.
  • ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.
  • وقتی که غلظت کرم کمی از فرنی بیشتر شد آن را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل و پنیر خامه ای را اضافه کنید.
  • کرم که خنک شد، داخل قالب شیرینی میریزیم و بعد هر میوه‌ای که دوست داشتید را روی کرم می‌گذارید و تزیین می‌کنید.
  • برای براق شدن میوه‌ها و تازه ماندن آن‌ها روی تارت هم می‌توانید از ژله بی‌رنگ استفاده کنید.
  • ژله را طبق دستور درج شده روی بسته درست کنید و بگذارید کمی داخل یخچال بماند. وقتی غلظت ژله مثل سفیده تخم مرغ شد، آن را از یخچال دربیاورید و روی میوه‌های تارت بریزید.

طرز تهیه دسر تارت یا تارتلت توت فرنگی بدون فر

اگر چه در میان انواع شیرینی تارت یا همان تارلت، تارت سیب و تارت آناناس و … بیش از همه مشهور هستند اما انواع شیرینی میوه‌ای را با توجه به میوه‌های فصل می‌توانید درست کنید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله شیرینی دانمارکی را بخوانید.یکی از خوشمزه‌ترین انواع شیرینی میوه‌ای تارت توت فرنگی است. شیرینی تارت را هم می‌توانید با خمیر پاستری درست کنید که در این صورت به فر برای پخت آن نیاز دارید و هم با پایه یا کراست بیسکویت که در این صورت به فر نیاز ندارید.

طرز تهیه دسر تارت یا تارتلت توت فرنگی بدون فر

مواد لازم:

  • بیسکویت پتی‌بور پودر شده: ۱ و ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • کره آب کرده: ۶ قاشق غذاخوری
  • شکر دانه ریز یا پودر قند: ۵۵ گرم
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق چایخوری
  • آب لیموترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه ترش پرچرب: ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر قهوه‌ای: ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • توت فرنگی خرد شده: برای تزیین چند عدد
این غذا رو هم بپزید!  بررسی چند مورد از طرز تهیه کوکی رژیمی بدون شکر +نکات و فوت و فن های کوکی رژیمی

طرز تهیه:

مرحله اول: برای درست کردن شیرینی خانگی تارت یا تارتلت توت فرنگی ابتدا توت فرنگی‌ها را خوب بشورید. در این مقاله طرز صحیح شستن توت فرنگی در ایام شیوع ویروس کرونا را بخوانید. سپس بیسکویت پودر شده، کره و یک قاشق غذاخوری شکر را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی یا اگر ندارید با نوک انگشتان با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. حالا مخلوط بیسکویت را کف قالب شیرینی یا قالب‌های تارت تک نفره بریزید و سطح روی آن را با ته قاشق فشار دهید و صاف و یکدست کنید. به این ترتیب مواد کاملا فرم قالب را به خودشان می‌گیرند.

مرحله دوم

قالب یا قالب‌های تارت را ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا کراست یا همان پایه تارت کاملا سفت شود و خودش را بگیرد. حالا فیلینگ کرمی شیرینی توت فرنگی را درست کنید. برای این کار توت فرنگی خرد شده، باقی مانده شکر، نشاسته ذرت و آب لیموترش تازه را در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت بالای گاز هم بزنید تا به حالت جوش برسد. شعله گاز را کم کنید و ۵ دقیقه زمان دهید تا این ترکیب غلیظ شود. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

بعد از خنک شدن مایه شیرینی قالب‌ یا قالب‌های تارت (در این صورت مینی تارت توت فرنگی خواهید داشت) را از یخچال بیرون بیاورید و تارت‌ها را با احتیاط از قالب جدا کنید. مایه توت فرنگی آماده شده را روی تارت‌ها بریزید و سطح روی آن‌ها را با کاردک صاف کنید. در یک کاسه خامه ترش (اگر خامه ترش یا همان sour cream ندارید ۲۰۰ گرم خامه صبحانه را با ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش خوب مخلوط کنید)، شکر قهوه‌ای و وانیل را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شوند و یک مایه نرم و لطیف بدست بیاید. مایه خامه‌ای را روی تارت بریزید و با تکه‌های توت فرنگی تزیین کنید.

طرز تهیه

بهتر است تارت را سرد سرو کنید. طرز تهیه شیرینی توت سیاه هم به همین ترتیب است. مواد فیلینگ تارت توت فرنگی می‌تواند شامل هر چیزی باشد، حتی مواد فیلینگ چیزکیک یخچالی یا موس توت فرنگی. در طرز تهیه شیرینی توت فرنگی اگر کراست را خودتان نمی‌خواهید درست کنید مینی تارت آماده را از شیرینی فروشی‌ها تهیه کنید و خودتان با فیلینگ توت فرنگی آن را پر کنید. این شیرینی را با انواع میوه‌های تابستانی می‌توانید تهیه کنید.

این غذا رو هم بپزید!  کنافه چیست؟ + آموزش طرز تهیه دسر کنافه پنیری ترکی با 2 روش + فوت و فن‌های طرز تهیه پنیری کنافه در فر و ماهیتابه

طرز تهیه تارت شکلاتی بدون فر

طرز تهیه تارت شکلاتی بدون نیاز به پخت : شما هم دوست دارید بدون فر دسر خوشمزه درست کنید؟ یکی از دسر های خوشمزه که میشه در انواع مختلف درست کرد تارت هست که خود تارت شکلاتی انواع و اقسام مختلفی داره که میتونید رسپی ها رامطالعه کنید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله طرز تهیه کوکی رژیمی را بخوانید.

مواد لازم برای خمیر شکلاتی:

  • پودر بیسکویت : ۲ پیمانه (از هر بیسکویتی میتونید استفاده کنید ولی حتما با غذاساز اونو پودر کنید من از بیسکویت پتی بور استفاده کردم)
  • کره ذوب شده: ١٠٠ گرم
  • پودر کاکائو : ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه تارت شکلاتی بدون فر:

خب حالا که پودر بیسکویت آماده شده، پودر بیسکویت رو با کره ذوب شده و پودر کاکائو مخلوط و خمیر رو کف قالب بریزید و کف و دیواره رو پوشش بديد و قالب را داخل یخچال قرار بديد. پودر ژلاتین رو داخل آب سرد بریزد، روی بخار کتری قرار بديد تا ژلاتین صاف و شفاف شود.

طرز تهیه تارت شکلاتی بدون فر

در یک ظرف تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با مفتول دستی بزنید، سپس خامه و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در نهایت شکلات بن مارى شده رواضافه کنید و ظرف را روی حرارت بخار آب قرار بديد، مرتب با مفتول دستی هم بزنید،اين كار ٥ دقيقه زمان ميبره، يادتون باشه در طول پنج دقيقه بايد مرتب هم بزنيد و رهاش نكنيد چون تخم مرغ روى حرارت ميبنده، بعد از روى حرارت بر داريد ژلاتين رو اضافه كنيد و هم بزنيد،اجازه بديد تا مایع شما کاملا خنک بشه، بعد تو قالب پای بریزید و به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار بديد تا کاملا دسر شما سفت بشه، روی تارت رو می تونيد با خامه و توت فرنگى و شکلات تزیین کنید.

این غذا رو هم بپزید!  فیلینگ کیک چیست؟آموزش مراحل تهیه فیلینگ کیک با انواع طعم های خوشمزه+نکات لازم برای فیلینگ کیک

سخن پایانی

شما دراین مقاله با طرز تهیه تارت میوه‌ای یخچالی خوشمزه ساده و بدون نیاز به فرآشنا شدید.همچنین از نکات مهم در طرز تهیه تارت میوه آگاه شدید.اگر سوال یا نظری داریدآن را در کامنت مطرح کنید تا دراسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

تارت آلبالو، دسر چه فصلی است؟

تارت آلبالو یک دسر فصلی است که در بهار تهیه می‌شود.

تفاوت تارت و کیک چیست؟

تفاوت اصلی تارت با کیک این است که نان تارت بدون پف عمل می آید در حالی که مشخصه ی اصلی کیک، پف کردن آن است.

پیشنهاد ما به شما

حلوای هویج

طرز تهیه حلوای هویج مجلسی زعفرانی مرحله به مرحله به ۲ روش +نکات و فوت و فن های طرز تهیه حلوای هویج

حلوا یکی از قدیمی ترین دسرهای ایرانی است که نقش پررنگی در فرهنگ غذایی ما …

دیدگاهتان را بنویسید