فیلینگ کیک

فیلینگ کیک چیست؟آموزش مراحل تهیه فیلینگ کیک با انواع طعم های خوشمزه+نکات لازم برای فیلینگ کیک

فیلینگ کیک ها و شیرینی ها یکی از خوشمزه ترین دسرها هستند که در طعم ها و شکل های متنوعی تهیه می شوند.کیک های تولد خود طیف گسترده ای از این خوراکی های خوشمزه را در بر می گیرند که هر کدام علاوه بر طعم فوق العاده به روشی متفاوت تزیین می شوند. حتما تا به حال به لایه های اسفنجی کیک های تولد دقت کرده اید. تعداد این لایه ها معمولا متغیر بوده و هر لایه کیک اسفجی با خامه و یا سایر مواد با هم منسجم می شوند. این روش که فیلینگ کیک نام دارد با مواد اولیه ی گوناگون از جمله خامه، باترکریم و یا سس های میوه ای و مارمالاد نیز انجام می شود. علاوه بر این، می توان میان هر لایه از کیک را با میوه های خرد شده و یا مغزها نیز پوشاند و تنوع بیشتری به کیک داد. در این مطلب اطلاعات بیشتری در رابطه با فیلینگ کیک به شما ارائه کرده و انواع مختلف فیلینگ در طعم های مختلف را به شما معرفی خواهیم کرد. با این روش می توانید به راحتی خودتان یک کیک چند لایه ای فوق العاده خوشمزه درست کنید.


فهرست مطالب


فیلینگ کیک چیست؟

واژه ی فیلینگ (Filling) به معنی پر کردن می باشد. وقتی در قنادی از این کلمه استفاده می شود، منظور از آن پر کردن لایه های کیک و خامه کشی داخل آن است. قنادها برای فیلینگ کیک، کیک های اسفنجی ساده با ضخامت های یکسان و یک شکل را با خامه یا سایر مواد روی هم قرار داده به آن را به یک کیک فوق العاده خوشمزه تبدیل می کنند. شما نیز به همین سادگی می توانید با فیلینگ کیک، کیک های اسفنجی ساده را به کیک های خامه ای خوشمزه تبدیل کنید. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله کیک و دسر لذیذ را بخوانید.برای انجام این کار نیازی نیست که یک قناد حرفه ای باشید. با کمترین مهارت نیز می توانید به راحتی یک کیک خاص و جذاب درست کنید. در ادامه نحوه ی فیلینگ کیک به ساده ترین روش را به شما آموزش خواهیم داد.

فیلینگ کیک چیست؟

فیلینگ کیک چگونه انجام می شود؟

شاید اکنون تصور کنید که فیلینگ کیک با خامه بسیار ساده است، اما فراموش نکنید که این کار نیز نیاز به دقت و حوصله دارد. در ادامه ما این کار را برای شما آسان تر مکرده و مراحل فیلینگ کیک را مرحله به مرحله آموزش خواهیم داد تا بتوانید به سادگی یک کیک فوق العاده درست کنید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله تارت میوه‌ای را بخوانید.

این غذا رو هم بپزید!  آموزش طرز تهیه شیرینی زبان خوشمزه و نرم + نکات کلیدی در تهیه شیرینی زبان

برای شروع، ابتدا کیک اسفنجی را که از قبل پخته اید، با اره ی مخصوص کیک به شکل افقی به لایه هایی با ضخامت یکسان تقسیم کنید. برای این کار می توانید از چاقو اره ای بزرگ و تیز نیز استفاده کنید. این کار را دقت بسیار زیاد انجام دهید. سعی کنید لایه هایی که می برید کاملا صاف و ارتفاع آن ها با هم مساوی باشد. به عنوان مثال اگر دو کیک اسفنجی با ارتفاع ۱۰ سانتی متر پخته اید، می توانید آن ها را به ۴ برش کیک با ارتفاع ۵ سانتی متر برش بزنید و تقسیم کنید. مهمترین نکته در برش کیک اسفنجی این است که مطمئن شوید کیک اسفنجی پیش از برش کاملا سرد شده است. در غیر این صورت کیک خرد خواهد شد. اگر کیک شما پف کرده، سر گنبدی یا به اصطلاح تاج کیک را خیلی نازک ببرید تا کاملا صاف صاف شود.

چگونه انجام می شود

برای تقسیم کیک به لایه های مساوی با ضخامت و ارتفاع یکسان بهتر است از خطکش یا خلال دندان استفاده کنید.این مقاله پنکیک خوشمزه و خوش طعم را بخوانید. برای این کار، ارتفاع کل کیک اسفنجی را اندازه بگیرید، سپس ارتفاع هر لایه را تعیین کرده و با خلال دندان دور کیک را علامت گذاری کنید. سپس به کمک اره ی مخصوص کیک و یا چاقوی دندانه دار آن را آرام و با دقت برش بزنید.

بررسی مراحل فیلینگ کیک

  • روی صفحه ی گردان زیر کیکی با ابعاد مناسب قرار دهید. سپس یک لایه ی نازک خامه روی زیر کیکی بمالید تا کیک روی آن تکان نخورد و ثابت بماند.
  • یک لایه از کیک اسفنجی را روی زیر کیکی روی صفحه ی گردان قرار دهید.
  • داخل قیف قنادی را از خامه پر کنید. سپس دور و لبه ی کیک را خامه بکشید. با استفاده از پالت خم خامه را روی سطح کیک پخش کنید. می توانید از اسلایس های میوه مانند توت فرنگی یا موز حلقه شده نیز برای لایه های کیک استفاده کنید. برای این کار، آن ها را مرتب روی خامه بچینید.
  • حالا زمان آن است که لایه ی بالایی را روی این مواد قرار دهید تا کاملا آن ها را بپوشاند. حتما لایه ی دوم را کاملا روی لایه ی اول قرار دهید تا کیک کج نشود و فرم خود را از دست ندهد.
  • این کار را با هر تعداد لایه که در نظر دارید انجام دهید. سپس روی کیک را به دلخواه تزیین کنید.
  • بعد از فیلینگ کیک حتما آن را داخل یخچال قرار دهید تا خامه ها نرم نشوند.
مراحل فیلینگ کیک

برای فیلینگ کیک با خامه به هیچ عنوان آن را بیش از حد با خامه پر نکنید.

این غذا رو هم بپزید!  آموزش طرز تهیه۱۳ میان‌وعده‌ی خوشمزه برای افزایش یادگیری و تقویت حافظه‌ی دانش‌آموزان

انواع فیلینگ کیک چیست؟

فیلینگ کیک محدود به خامه نبوده و قانون خاصی ندارد. هر کسی می توانید با توجه به سلیقه و طعم دلخواه خود از هر میوه و مغزی داخل کیک استفاده کند. در نتیجه اگرچه فیلینگ کیک با خامه قنادی معمولا بیش از سایر مواد شهرت و طرفدار دارد، اما شما می توانید از انواع مختلف فیلینگ کیک برای پر کردن لایه های آن استفاده کنید. در ادامه چند نمونه از خوشمزه ترین و محبوب ترین فیلینگ های کیک را به شما معرفی خواهیم کرد. می توانید از بین آن‌ ها، فیلینگ مورد علاقه ی خود را با طعم دلخواه تان انتخاب کرده و طرز تهیه ی آن را در ایران کوک جست و جو کنید. بدین ترتیب می توانید به راحتی لایه های کیک اسفنجی خود را با آن پر کرده و آن را به کیکی جذاب و خوشمزه تبدیل کنید.

انواع طعم ها:

  • اگر به دنبال طعمی لطیف و لذیذ هستید می توانید از انواع سس مانند سس کارامل به عنوان فیلینگ کیک استفاده کنید.
  • فیلینگ کیک مارمالاد نیز طرفدارهای خاص خودش را دارد. این فیلینگ یک طعم کلاسیک و فوق العاده ای به کیک شما می دهد. شما می توانید انواع طعم مارمالاد را برای پر کردن لایه های کیک انتخاب کنید.
  • خامه ی فرم گرفته را می توانید با پودر کاکائو، پودر قهوه، کرمفیل و یا سایر طعم دهنده ها و حتی اسانس ها ترکیب کرده و بین لایه های کیک استفاده کنید.
  • گاناش یکی از پر طرفدارترین فیلینگ های کیک است که طعمی فوق العاده به آن می دهد. این فیلینگ کیک از ترکیب شکلات و خامه صبحانه و سایر طعم دهنده ها درست می شود.
  • باتر کریم، یک نوع کرم بر پایه ی کره است که تنوع بسیار زیادی دارد و به روش های مختلف درست می شود. شما می توانید از این کرم خوشمزه نیز به عنوان فیلینگ کیک استفاده کنید.
  • کرم های پنیری، شکلاتی، میوه ای و کرمفیل نیز گزینه ی مناسبی برای پر کردن لایه های کیک هستند.
  • موس ها (مخصوصا به شیوه ی کلاسیک) را می توان با کمی ژلاتین سفت تر کرده و بعد از بستن، از آن ها بین لایه های کیک استفاده کرد.
  • پودینگ های کاستاردی هم بسیار سریع و راحت درست می شوند. علاوه بر این می توان با افزودن لیمو، توت فرنگی، قهوه و شکلات به آن ها تنوع داده و آن ها را به یک گزینه ی ایده آل برای فیلینگ کیک تبدیل کرد.
این غذا رو هم بپزید!  حلوا بوتیکی چیست؟ + معرفی انواع حلواهای بوتیکی + طرز تهیه آنها

رسپی چند مدل فیلینگ جذاب کیک و شیرینی

اصطلاح فیلینگ کیک به معنی پر کردن لایه های کیک است ، شما می توانید از انواع کرم، خامه و مربا و شکلات و میوه برای فیلینگ کیک استفاده کنید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوان

1- طرز تهیه فیلینگ باتر کریم وانیلی:

موادلازم:

  • کره ۳۴۰ گرم
  • پودر قند ۶۸۰ گرم
  • عصاره وانیل
  • ۲ قاشق چایخوری
  • شیر یا خامه ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک کمی
طرز تهیه فیلینگ باتر کریم وانیلی

مراحل تهیه:

  • کره را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود. سپس با همزن برقی آن را ۷-۸ دقیقه بزنید تا کاملا پفکی و نرم شود.
  • پودر قند را الک کرده و آن را کم کم به کرده اضافه کنید. آن را با دور متوسط همرن برقی بزنید تا هوای کره از بین نرود.
  • وانیل، شیر (یا خامه) را نیز اضافه کرده و مواد را حدود ۳ دقیقه‌ی دیگر بزنید.
  • باتر کریم وانیلی را می توانید همان لحظه استفاده کرده و یا آن را داخل یخچال نگه دارید.

2- طرز تهیه فیلینگ موس خرمالو روسی

موادلازم:

  • ژلاتین ۱ قاشق چایخوری
  • آب سرد ۲۰ گرم
  • خرمالو ۱۱۰ گرم
  • شکر ۳۰ گرم
  • خامه قنادی ۹۰ گرم
طرز تهیه فیلینگ موس خرمالو روسی

مراحل تهیه:

  • رینگ ۱۴ سانتی متری را سلفون بکشید.
  • ژلاتین را داخل آب سرد خیس کنید.
  • خرمالو را با شکر مخلوط کرده و با مخلوط کن پوره کنید تا شکر کاملا در آن حل شود. پوره ی یکدست شده را از الک یا صافی رد کنید.
  • خامه قنادی را با همزن برقی بزنید و به آن فرم دهید. سپس آن را به فریزر منتقل کنید.
  • ژلاتین را به روش بن ماری روی بخار آب کنید تا کاملا حل و شفاف شود.
  • ژلاتین آب شده را به پوره ی خرمالو اضافه کرده و هم بزنید. سپس درون خامه ی فرم گرفته فولد کنید.
  • مواد را داخل رینگ آماده شده بریزید. سطح آن را صاف کرده و داخل فریزر قرار دهید.
  • سپس از آن برای فیلینگ کیک در میان لایه های کیک اسفنجی استفاده کنید.
این غذا رو هم بپزید!  آموزش طرز تهیه چند نوع بستنی یخی خانگی میوه ای خوشمزه

3-طرز تهیه فیلینگ کیک موس پرتقالی:

موادلازم:

  • آب پرتقال طبیعی ۱۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۵۰ گرم
  • خامه قنادی ۹۰ گرم
  • ۱۰ گرم ژلاتین + ۳۰ گرم آب
موس پرتقالی

مراحل تهیه:

  • شکر، آب پرتقال و زرده های تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط آب پرتقال را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.
  • مخلوط را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. سپس ژلاتین را که از قبل به روش بن ماری آب کرده اید به آن اضافه کنید.
  • خامه قنادی را با همزن خوب بزنید تا فرم بگیرد. سپس آن را با مخلوط پرتقالی ترکیب کنید.
  • همه ی مواد را داخل رینگ بریزید و آن را داخل فریزر قرار دهید. بعد از سفت شدن مواد، می توانید از آن ها به عنوان فیلینگ کیک استفاده کنید.

4- طرز تهیه فیلینگ کیک پنیری

مواد لازم:

  • پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه 230 گرم
  • پودر شکر 4 پیمانه
  • کره 115 گرم
  • عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه فیلینگ کیک پنیری

مراحل تهیه:

معمولا کیک های ردولویت و کیک هویج را با فیلینگ پنیری پر کرده و تزئین می کنند.برای شروع کار تمام مواد را از 2 ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند.پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا روان و یکدست شود.وقتی پنیر خامه ای کمی هوادهی و سبک شد کره مکعبی خرد شده را اضافه کنید.حدود 5 دقیقه کرم را بزنید تا یکدست شود.حین هم زدن عصاره وانیل را اضافه کنید.کرم هایی که دیواره ظرف چسبیده اند را تمیز کنید دو به وسط ظرف بیاورید و پودر شکر را اضافه کرده با سرعت کم به هم زدن ادامه دهید.هر بار فقط نصف پیمانه پودر شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم یکدست شود.بعد از اتمام پودر شکر ، سرعت هم زدن را بالا ببرید تا کرم کاملا حالت فرمی بگیرد و جای پره های همزن رویش باقی بماند.این مقدار فیلینگ پنیری برای فیلینگ و فراستنیگ یک کیک 24 سانتی متری کافی است.

این غذا رو هم بپزید!  بررسی ۱۰ نکته‌ی کلیدی شیرینی‌پزی برای پختن یک کیک عالی

نکات لازم برای فیلینگ کیک چیست؟

  • شما با انواع خامه و کرم و میوه های مختلف می توانید کیک را فیلنیگ کنید.
  • قبل از فیلینگ کیک ، باید با استفاده از چاقی دندانه دار و بلند مخصوص برش کیک و نان ، کیک را به تعداد لایه دلخواه و مساوی برش بزنید.
  • اگر روی کیک پف کرده و گنبدی شکل شده بود ، قسمت برجسته را برش بزنید تا سطح کیک کاملا صاف شود.
  • اگر میخواهید کارتان راحت تر و ساده تر پیش برود حتما از یک پایه گردان برای زیر کار استفاده کنید.
  • کیک شما قبل از فیلینگ باید کاملا سرد شده باشد.
  • قطر لایه های کیک حداقل باید 5 سانت باشد.
  • بعد از تمام خامه کشی باید کیک دوباره در یخچال قرار بگیرد.
  • برای وسط کیک می توانید از ژله و مربا و گردو وحلقه های موز یا برش های میوه برای خوشمزه تر شدن استفاده کنید.
  • حتما از خامه فرم گرفته برای فیلینگ کیک استفاده کنید.

سخن پایانی

شما در این مقاله با آموزش مراحل تهیه فیلینگ کیک با انواع طعم های خوشمزه آشنا شدید.همچنین از مواد لازم و مراحل تهیه آگاه شدید.اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

چرا موقع خامه کشی، خامه دور کیک حباب می‌زند؟

علت اصلی حباب زدن خامه بخاطر چربی کمه خامه است، پس باید در انتخاب نوع خامه دقت شود، موقع خامه کشی پالت را زیاد روی خامه نکشید زیرا باعث گرم ضدن خامه و ایجاد خامه می‌شود، برای رفع این مشکل در مرحله‌ی نهایی، پالت را کمی در آب ولرم نگه داشته و به آرامی روی خامه بکشید.

چرا گردو و کشمش داخل کیک به ته قالب می‌رود؟

به دلیل سنگینی گردو و کشمش در مواد کیک این اتفاق میوفته.
شما باید گردو را به آرد سفید آغشته کنید و کشمش را هم حدود بیست دقیقه در آب خیس کنید، بعد از آبکش کردن اجازه دهید کاملا خشک شود، به آرد آغشته کنید و داخل مواد کیک بریزید و به هیچ عنوان به قالب ضربه نزنید.

پیشنهاد ما به شما

حلوای هویج

طرز تهیه حلوای هویج مجلسی زعفرانی مرحله به مرحله به ۲ روش +نکات و فوت و فن های طرز تهیه حلوای هویج

حلوا یکی از قدیمی ترین دسرهای ایرانی است که نقش پررنگی در فرهنگ غذایی ما …

دیدگاهتان را بنویسید