پلو سبزیجات مکزیکی یا سبزیجات پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این پلوی خوشمزه نوعی قاطی پلو محسوب می شود که به صورت گیاهی تهیه می شود و در تهیه ان از هیچگونه گوشتی استفاده نمی شود. البته اگر تمایل دارید این غذای خوشمزه را با گوشت درست کنید،هنگام آشپزی میتوانیدبه دلخواه مقداری گوشت مرغ یا گوشت قرمز به آن اضافه کنید. سبزیجات و مواد غذایی که در این غذا استفاده می شوند بسیار متنوعی هستند، به همین دلیل می توانیم از انواع سبزیجات و مواد غذایی مورد علاقه خود در این غذا استفاده کنیم.
فهرست مطالب
- معرفی 2 روش برای طرز تهیه پلو مکزیکی
- روش آماده کردن برنج برای پلو سبزیجات مکزیکی چگونه است؟
- طرز تهیه پلو سبزیجات مکزیکی با استاک سبزیجات چگونه است؟
- مواد ضروری برای پلو مکزیکی چیست؟
- بررسی نکات مهم آشپزی مکزیکی رستورانی
- سخن پایانی و سوالات متداول
معرفی 2 روش برای طرز تهیه پلو مکزیکی
پلو مکزیکی یکی از غذا های بسیار خوشمزه با اصالتی مکزیکی است که شباهت زیادی به دمپختک ایرانی دارد.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله آشنایی با فواید غذاهای بخارپز را بخوانید.تنوعی از سبزیجات مختلف در این غذا وجود دارد و غذایی با طعمی تند و تیز می باشد.
روش اول :مواد لازم برای تهیه پلو سبزیجات مکزیکی
- برنج ۲ پیمانه
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- پیاز ۱ عدد
- گشنیز ۱/۴ پیمانه
- فلفل سیاه ۱/۴ ق چای خوری
- فلفل چیلی ۱/۲ ق چای خوری
- فلفل هالوپینو ۱ عدد بزرگ
- آب لیمو تازه ۲ ق غذا خوری
- زیره ۱/۲ ق چای خوری
- سیر ۲ حبه
- فلفل دلمه رنگی ۲ عدد
- نخود فرنگی ۱ پیمانه
- زعفران به مقدار لازم
- فیله مرغ به مقدار لازم
طرز تهیه پلو سبزیجات مکزیکی:
- ابتدا پیاز را شسته و نگینی خرد کرده و داخل تابه با مقداری روغن تفت بدهید تا سبک شود
- سپس مقداری زردچوبه به پیاز ها زده تا خوش رنگ شوند
- سپس سیر را رنده یا پوره کنید و با پیاز مقداری تفت بدهید تا عطر سیر خارج شود.
- فلفل دلمه ها را که بهتر است از رنگی انتخاب کنید خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کرده
- سپس نخود فرنگی را که از قبل با مقداری نمک پخته شده.
- گوجه فرنگی ها را به کمک غذاساز و یا اگر در دسترس نداشتید با استفاده از رنده پوره کنید و به مخلوط مون اضافه کنید
- در آخر سینه مرغ یا فیله مرغ را مکعبی برش بزنید و اضافه کنید تا آب گوجه کشیده شود
- در انتها تمامی ادویه ها و فلفل ها را به همراه گشنیز اضافه و کمی که تفت خورد از روی حرارت برمیداریم.
روش آماده کردن برنج برای پلو سبزیجات مکزیکی چگونه است؟
برنج را از چند ساعت قبل با کمی نمک خیس کنید حتما یادتان باشد که به برنج نمک بزنید زیرا نزدن نمک باعث می شود برنج نرم و خمیر شود.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله سوپ مینسترون چیست را بخوانید.برنج را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد سپس کف روی برنج را گرفته و آبکش کنید کف قابلمه مورد نظر ته دیگ سیب زمینی آغشته به کنجد بگذارید و یه لایه برنج ریخته و یک لایه مواد مکزیکی این کار را ادامه داده تا برنج و مواد تمام شود سپس پلو مکزیکی را دم گذاشته و در انتها روی آن کره یا روغن زیتون به همراه آبلیمو می ریزیم. نوش جان
روش دوم :مواد لازم برای پلو مکزیکی
- روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
- برنج دانه بلند: ۲ پیمانه
- رب گوجه فرنگی: ۲۵۰ گرم یا ۶ عدد گوجه فرنگی متوسط
- استاک سبزیجات : ۳ پیمانه (منظور از استاک سبزیجات همان عصاره سبزیجات است)
- سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
- زیره سبز: ½ قاشق چایخوری
- نمک: ¼ قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق مرباخوری (می توانید مقدار فلفل را بسته به ذائقه خود کم و زیاد کنید)
- فلفل قرمز: ½ قاشق چایخوری
- جعفری، برش لیموترش و گوجه فرنگی خرد شده برای تزیین پلو مکزیکی رستورانی
طرز تهیه پلو سبزیجات مکزیکی با استاک سبزیجات چگونه است؟
بهتر است طرز تهیه استاک سبزیجات را یاد بگیرید چون هم برای تهیه پلو مکزیکی رستورانی و هم تهیه سایر غذاها حسابی به دردتان می خورد. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله رژیم غذایی وگان را بخوانید.علاوه بر این گاهی دل تان می خواهد از دست میوه و سبزیجاتی که هفته هاست در کشو یخچال جا خشک کرده اند راحت شوید.
مواد ضروری برای پلو مکزیکی چیست؟
اگر در بین این سبزیجات هویج و کرفس دارید معطل نکنید و سریع دست به کار شوید. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله غذای رژیمی با اسفناج را بخوانید.
- تمام سبزیجات خرد کنید، در یک قابلمه بزرگ بریزید
- ۱۲ فنجان آب را به آن ها اضافه کنید.
- ۴۵ دقیقه زمان برای تهیه استاک سبزیجات کافی است.
- بعد از این زمان سبزیجات را از صافی رد کنید و عصاره آن را استفاده کنید.
اگر استاک زیادی درست کرده باشیم چگونه نگهداری کنیم؟
به مدت سه روز می توانید در یک ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.اگر می خواهید مدت زمان بیشتری استاک را نگه دارید آن را در قالب های یخ بریزید و فریز کنید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله طرز تهیه شیرینی دانمارکی ر ا بخوانید.
- حالا که طرز تهیه استاک سبزیجات را یاد گرفتید بهتر است مراحل آماده کردن پلو مکزیکی رستورانی را شروع کنید.
- در ابتدا روغن را در یک ماهیتابه تفلون بزرگ گرم کنید.
- برنج را به روغن اضافه کنید
- به آرامی به مدت ۱۰ دقیقه برنج را در روغن هم بزنید تا رنگ برنج ها تغییر کند و کم کم طلایی شوند.
- حالا رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی پوره شده، استاک سبزیجات، سیر رنده شده، زیر سبز، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.
- به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه اجازه دهید پلو مکزیکی رستورانی دم بکشد و آب آن کاملا کشیده شود.
- بعد از سرو پلو مکزیکی رستورانی آن را با جعفری خرده شده، گوجه فرنگی و برش لیموترش تزیین کنید.
بررسی نکات مهم آشپزی مکزیکی رستورانی
- ممکن است برنجی که برای تهیه پول مکزیکی رستورانی استفاده میکنید به مقدار کمتر یا مقدار بیشتری استاک نیاز داشته باشد. با توجه به نوع پخت برنجی که دارید، آب آن را اندازه کنید. برای مثال اگر همیشه به ازای هر ۱ پیمانه برنج، ۲ پیمانه آب استفاده میکنید، حالا که قرار است به جای آب معمولی از استاک سبزیجات استفاده کنید به ازای هر ۱ پیمانه برنج از ۲ پیمانه استاک استفاده کنید. اگر هم برنج مورد استفادهتان به آب بیشتری نیاز دارد، مقدار استاک را بیشتر کنید.
- میزان تندی و فلفل این برنج بستگی به ذائقه شما دارد.
- برای پخت پلو سبزیجات مکزیکی رستورانی میتوانید از ذرت، نخود فرنگی و حتی لوبیا سیاه هم استفاده کنید. در این صورت این مواد را به صورت پخته یا کنسرو با برنج دم کنید.
- میتوانید همراه با پلو مکزیکی رستورانی مقداری سینه مرغ که از قبل با روغن زیتون، آویشن، جعفری، زعفران و لیموترش تازه مزهدار کرده و پختهاید سرو کنید.
- طرز تهیه پلو مکزیکی با مرغ و قارچ هم مرسوم است.
- پلو مکزیکی مخلوط به پلو اسپانیایی هم مشهور است.
سخن پایانی
شما در این مقاله با روش تهیه پلو سبزیجات مکزیکی آشنا شدید.همچنین از مواد لازم و روش تهیه ی آن آگاه شدید.اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.
سوالات متداول
چلو، برنجی است که پس از آبکش کردن به تنهایی دم میشود و هیچ چیزی جز روغن و آب به آن اضافه نمیشود. ولی پلو پس ازآبکش به آن سبزیجات ، پروتئین ، کربوهیدرات و غیره اضافه کرده و بعد پخته میشود.
این سوال وابستگی زیادی با محیط و مساحت فضای استفاده شما دارد. همچنین به تعداد مشتریان شما بستگی دارد. ولی اگر بخواهیم پاسخ حدودی به این سوال بدهیم بین 2 هفته تا 8 هفته برای راه اندازی صفر تا 100 رستوران و آشپزخانه لازم است.