سوپ مینسترون Minestrone یک سوپ ایتالیایی غلیظ است که در اصل با سبزیجات درست میشود، معمولا پاستا یا برنج یا گاهی هر دو به آن اضافه میشوند. مواد اصلی آن شامل لوبیا، پیاز، کرفس، هویج، استاک و گوجه است.هیچ دستورالعمل خاص و منحصر بفردی که به عنوان رسپی اورجینال شناخته شود برای این سوپ وجود ندارد چون معمولا هر کس با توجه به منطقه و فصلی که در آن به سر میبرد، سبزیجاتی را که در دسترس دارد در سوپ استفاده میکند.در این مقاله به طرز تهیه ی سوپ مینسترون می پردازیم با، ما همراه باشید.
فهرست مطالب
- سوپ مینسترون چیست؟
- Minestrone امروز چیست؟
- بررسی ویژگی ها و سنت های استفاده
- رسپی سوپ مینسترون چیست؟
- نکات تکمیلی در مورد سوپ مینسترون (Minestrone Soup)
- سخن پایانی و سوالات متداول
سوپ مینسترون چیست؟
مجموعه محصولات برای تهیه سوپ ترکیب ثابتی نداشت. بسته به فرهنگهایی که در مناطق مختلف رشد میکنند، فصل، برداشت محصول، و صرفاً به ترجیحات جمعیت مناطق مختلف ایتالیا، میتواند تغییر کند. البته برای طعم دادن به گیاهان دارویی نیز اضافه شده بود. به عنوان یک قاعده، محصولات خریداری نمی شد، آنها از محصولاتی که در باغ رشد می کردند و آنچه از آخرین وعده غذایی باقی مانده بود استفاده می کردند. بنابراین، کاملاً منصفانه است که آن را فصلی بنامیم.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله فواید غذاهای بخارپز را بخوانید.
این غذا اغلب سبزیجات بود، اما اگر به استخوان های موجود زنده خوراکی می رسید، تقریباً در آب گوشت پخته می شد. فرصت پر کردن ظرف با گوشت خوک نیز از دست نرفته است.همانطور که فرهنگ ها به یکدیگر نفوذ کردند، چیزهای جدید ناشناخته قبلی در دستور غذا ظاهر شد.این مقاله سوپ ارزان و مقوی را بخوانید. بنابراین در قرنهای 17-18، سیبزمینی و گوجهفرنگی که در ایتالیا پخش شد و در دسترس قرار گرفت، بلافاصله توسط زنان خانهدار محلی تسلط یافت و وارد تابه شد. به طور طبیعی به سوپ مردمی نیز اضافه کردند.
در سالهای بدون چربی، یک ماده ایتالیایی دیگر باید به تابه اضافه می شد – پاستا. این تجربه به قدری موفقیت آمیز بود که امروزه هنوز به عنوان یک دستور پخت سوپ کلاسیک در نظر گرفته می شود. با گذشت زمان، فهرست مواد اولیه دستخوش تغییراتی شده است (یا اطلاعات ما در مورد آنها تغییر کرده است)، اما اصول پخت و پز از آنچه در خانه و باغ است، با استفاده از هر آنچه از دیروز باقی مانده است، بدون تغییر باقی مانده است. به عنوان یک غذای محلی واقعی، مینسترون واقعی، یک شام خانوادگی درست می کند، بنابراین، با وجود مواد مختلف، باید غلیظ و رضایت بخش باشد.
Minestrone امروز چیست؟
امروزه این غذای باستانی در منوی رستوران های مختلف که غذاهای ایتالیایی سرو می کنند گنجانده شده است.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله پلو مکزیکی را بخوانید.مورد بی توجهی خانم های خانه دار قرار نمی گیرد. و هر یک از سرآشپزها دستور العمل کلاسیک و گاهی منحصر به فرد خود را برای مینسترون سبزیجات ایتالیایی دارد.
با گذشت زمان، این ترکیب مملو از افسانه ها بود. قانون هفت از جایی سرچشمه گرفته است – آنها می گویند، یک دستور العمل کلاسیک باید شامل 7 سبزیجات مختلف، 7 نوع گوشت و 7 سبزی باشد. نگارنده این گفته ظاهراً از شباهت نام با کلمه «وزیر» الهام گرفته است. آنها می گویند که یک سوپ وزیری واقعی باید پیچیده و پیچیده باشد.
عضو دولت و ظرف صدای مشابهی دارند، اما منشأ کاملاً متفاوتی دارند. یکی از کلمه لاتین وزیر گرفته شده است که به معنای وزیر است. دوم – از مینسترای ایتالیایی – “سوپ”. پایان یک به معنای بزرگ است. سوپ مینسترون به سوپ یا سوپ بزرگ ترجمه می شود.
در یک زندگی شلوغ دهقانی، آشپزی تنها یک بار تجملات غیرقابل قبولی بود. از یک قابلمه بزرگ برای تهیه غذا استفاده می شد و چند روز برای کل خانواده پخته می شد.اما باید چیزی دائمی در چنین ترکیب متفاوتی وجود داشته باشد.البته برای کسب اطلاعاات بیشتر میتوانید مقاله رژیم غذایی وگان را بخوانید. بله، اینها اصول تهیه آن است. محصولات موجود در آن بسیار ریز خرد شده، به معنای واقعی کلمه کمی بزرگتر از یک نخود است. اول از همه، آنها را در روغن زیتون تفت می دهند. و به طوری که محصولات کاملاً با روغن اشباع شده و بسیار ریز بریده می شوند. به علاوه، قطعات خرد شده سریعتر پخته می شوند.
بررسی ویژگی ها و سنت های استفاده
مینسترون غذایی است که فقط با سبزیجات تازه محلی تهیه می شود… این بدان معناست که در دستور پخت سوپ مینسترون سبزیجات ایتالیایی از محصولات فصلی استفاده می شود که در حال حاضر در زمین های باغ رشد می کنند و در بازار به فروش می رسند.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله غذای رژیمی با اسفناج را بخوانید.اگرچه ایتالیایی ها به دستور العمل ها بسیار حساس هستند و به طور کلی هیچ جایگزینی را نمی پذیرند، آنها تغییر در ترکیب این غذا را کاملا قابل قبول می دانند.بسیاری از سوپ ها معمولاً بلافاصله پس از آماده شدن به صورت گرم سرو می شوند.
رسپی سوپ مینسترون چیست؟
این سوپ یکی از آن سوپهای انعطاف پذیر است. شما میتوانید با هر آنچه که در دست دارید یک سوپ مینسترون خوشمزه و عالی درست کنید بدون آنکه کسی به شما ایراد بگیرد که این رسپی اشکال دارد.من خودم اولین بار که درست کردم نه عصاره مرغ داشتم نه پاستای شکلدار و نه گوشت و یا حتی کرفس. اسپاگتی را جایگزین پاستا کردم و با سایر سبزیجاتی که در دست داشتم یک سوپ خوشمزه درست کردم.
من سوپ مینسترون را به شیوه کلاسیک گیاهی به شما آموزش خواهم داد اما شما میتوانید در آن تغییراتی ایجاد کنید مثلا به جای استاک سبزیجات، استاک گوشت استفاه کنید. حتی میتوان برشهای ظریف گوشت را برای درست کردن یک سوپ گوشتی استفاده کنید.در دستور کلم نیامده اما شما میتوانید کلم را به صورت بسیار ظریف خرد کنید.
پیش از آموزش دستورالعمل یک نکته در مورد ادویه این سوپ بگویم همانطور که بعدا خواهید دید ادویه این سوپ نمک و فلفل است و سبزیجات معطر هم طعم دهنده هستند بنابراین بر خلاف سوپ عدس که از کاری، زردچوبه و زیره برای طعم دهی استفاده میکردیم نباید از ادویههای معمول خورشها استفاده کنیم چه اینکه اغلب ما برای درست کردن سوپها همان ادویههای خورش را به کار میبریم.
مواد لازم سوپ مینسترون:
- ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
- ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
- ۲ عدد هویج متوسط، پوست گرفته و خرد شده
- ۱/۴ پیمانه رب گوجه
- ۲ پیمانه سبزیجات فصلی خرد شده (سیب زمینی، کدوی حلوایی، کدو سبز، کدوی گردویی، لوبیا سبز یا نخود سبز هر کدام که موجود است)
- ۴ حبه سیر، رنده شده یا له شده
- ۱/۲ قاشق چایخوری پونه کوهی
- ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده
- ۱ قوطی گوجه فرنگی کنسروی یا ۵ عدد گوجه متوسط جوشانده و پوست گرفته
- ۴ پیمانه استاک سبزیجات
- ۲ پیمانه آب
- ۱ قاشق چایخوری نمک دریا خیلی ریز
- ۲ عدد برگ بو
- کمی فلفل قرمز خشک خرد شده
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان دلخواه
- ۱ و ۱/۲ پیمانه لوبیا سفید پخته
- ۲ پیمانه پاستا شکل دار یا نودل بدون گلوتن (بدون گلوتن در صورت حساسیت به گلوتن)
- ۲ قاشق چایخوری آب لیمو
- پنیر پارمزان تازه رنده شده برای تزئین (اختیاری)
دستور پخت سوپ مینسترون:
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه سرامیکی یا قابلمه سوپ روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن گرم شد، پیاز نگینی شده، هویج، کرفس، رب گوجه و کمی نمک را اضافه کنید. آنها را بپزید، گاهی بهم بزنید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند و پیازها تغییر رنگ دهند یعنی حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه.
سبزیجات مورد نظر، سیر، پونه کوهی و آویشن را اضافه کنید. آنها را تا زمانی بپزید که عطرشان بلند شود در عین حال که همزمان بهم میزنید یعنی حدودا ۲ دقیقه.گوجههای خرد شده را به همراه آبشان به اضافه عصاره سبزیجات و آب اضافه کنید. نمک، برگ بود و فلفل قرمز خرد شده را بیفزایید. به میزان دلخواه با فلفل سیاه تازه خرد شده طعم دار کنید.
حرارت گاز را مقداری بیشتر کنید و مخلوط را به حالت جوش برسانید، سپس درب قابلمه را کمی باز بگذارید یعنی حدود ۱ اینچ فاصله برای خارج شدن بخار. گرما را کاهش دهید تا سوپ به آرامی بپزد.به مدت ۱۵ دقیقه سوپ مینسترون بپزید، درب قابلمه را بردارید و پاستا، لوبیا و نخود سبز را اضافه کنید. به پختن مواد با درب قابلمه باز ادامه دهید تا زمانی که پاستا بپزد و نخودهای سبز نرم شوند.
قابلمه را از روی گاز برداشته، سپس برگ بوها را بردارید. آب لیمو و باقی روغن زیتون را در آن بریزید. مزه کرده و با نمک و فلفل طعمدار کنید تا زمانی که به طعم دلخواه شما برسد. سوپ را در کاسه بکشید و روی آن را با پنیر پارمزان تزئین کنید.
برای تزئین میتوانید از کیل و اسفناج تازه خرد شده هم استفاده کنید.میتوانید حتی از روغن زیتون استفاده نکنید و در عوض روغن، ۲ قاشق غذاخوری آب را جایگزین کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ مینسترون (Minestrone Soup)
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
- سوپ مینسترون (Minestrone Soup) را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
- همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
سخن پایانی
شما در این مقاله با سوپ مینسترون ایتالیایی آشنا شدید.همچنین از طرز تهیه ی آن آگاه شدید.اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.
سوالات متداول
آنها را به صورت خام به قابلمه اضافه کنید تا بتوانند طعم را به سوپ برسانند. همه را به جوش بیاورید ، سپس بجوشانید. شما می دانید که این کار زمانی انجام می شود که همه چیز لطیف باشد ، در هر نقطه 25 دقیقه تا 3 ساعت بسته به مواد تشکیل دهنده
نواع برگهای کرفس برگهای بیرونی سبز تیره به شدت طعمدار هستند – بسیار بیشتر از ساقه – اما میتوانند کمی سخت و فیبری باشند. از آنها در برنامههایی استفاده کنید که بافت در لذت آنها اختلال ایجاد نمیکند – اینها هستند عالی پخته شده تا زمانی که نرم شود سوپ و خورش یا پودر شده در سس یا پوره.