بستنی یخی میوه ای

آموزش طرز تهیه چند نوع بستنی یخی خانگی میوه ای خوشمزه

بستنی یخی یا همان بستنی آلاسکا یکی از نوستالژی‌های دوران کودکی است. بستنی یخی را می‌توانید با انواع میوه‌ها به خصوص میوه‌های فصل تابستان تهیه کنید. البته طرز تهیه بستنی با نوشابه، آبلیمو یا همان بستنی یخی لیمو، بستنی یخی شکلاتی و نوشیدنی‌های دیگر هم مرسوم است.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله بستنی خانگی را بخوانید. بستنی یخی میوه ای جز انواع دسر ساده و آسان، ارزان و کم هزینه و البته خوشگل است. طرز تهیه چند بستنی یخی ساده و میوه‌ای و شکلاتی خوشمزه در این مقاله بخوانید.


فهرست مطالب


طرز تهیه بستنی یخی میوه ای هندوانه و کیوی

مواد لازم:

  • هندوانه خرد شده: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • کیوی: ۴ عدد خرد شده
  • آب لیموترش: نصف یک عدد
طرز تهیه بستنی یخی میوه ای هندوانه و کیوی

طرز تهیه:

هندوانه خرد شده و آب لیموترش را در میکسر و غذاساز بریزید و میکس کنید. در قالب بستنی یخی (۷ قالب برای این مقدار مواد بستنی کافی است) مخلوط هندوانه و آب لیموترش را به اندازه کافی بریزید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند. در این فاصله کیوی را هم در میکسر پوره کنید و روی مواد هندوانه که یخ زده بریزید. دوباره بستنی یخی را به مدت ۵ ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی آماده شود. برای جدا کردن همه‌ی انواع بستنی یخی از قالب آن را به مدت ۵ ثانیه یا کمی بیشتر در آب گرم نگه دارید تا جدا شود.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله باقلوا استانبولی را بخوانید.

این غذا رو هم بپزید!  طرز تهیه ۴ مدل بستنی خانگی خوشمزه بدون نیاز به دستگاه

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای توت فرنگی

مواد لازم:

  • توت فرنگی: ۵۰۰ گرم
  • شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • نعنا: ۲ شاخه
  • آب: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار
بستنی یخی میوه ای توت فرنگی

طرز تهیه:

ابتدا توت فرنگی‌های شسته شده را در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند. در این فاصله آب، شکر و نعنا را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز بگذارید تا شربت غلیظ شود و قوام بپیدا کند. شربت را از صافی رد کنید. حالا توت فرنگی‌های یخ زده را به همراه شربت در میکسر بریزید و پوره کنید. مایه بستنی یخی به دست آماده را در قالب بستنی یخی بریزید و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا یک بستنی آلاسکای خوشمزه و خوشرنگ تحویل بگیرید.

طرز تهیه بستنی یخی چوبی انبه و هلو

مواد لازم:

  • هلو: ۳۰۰ گرم
  • انبه: ۳۰۰ گرم
  • عسل: ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار

طرز تهیه:

هلو و انبه را خرد کنید و به همراه عسل در میکسر یا غذاساز پوره کنید. مایه بستنی به دست آمده را در قالب بستنی یخی بریزید و در هر کدام یک چوب بستنی هم بگذارید. قالب‌های بستنی را در فریزر بگذارید و چند ساعت صبر کنید تا بستنی یخی ببندد.

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای آناناس، توت فرنگی و پرتقال

مواد لازم:

  • توت فرنگی: ۲۰ عدد
  • آب آناناس: ۴ قاشق غذاخوری
  • آب پرتقال: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه بستنی یخی میوه ای آناناس، توت فرنگی و پرتقال

طرز تهیه:

همه مواد را در میکسر بریزید و مخلوط کنید. مایه به دست آمده را در قالب بستنی یخی بریزید و در فریزر بگذارید تا یخ بزند.

این غذا رو هم بپزید!  بررسی ۱۰ نکته‌ی کلیدی شیرینی‌پزی برای پختن یک کیک عالی

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای توت فرنگی خامه‌ا

مواد لازم:

  • توت فرنگی: ۳۰۰ گرم
  • ماست یونانی: ۱ و ½ لیوان فرانسوی بسته‌دار
  • خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای :

توت فرنگی‌های شسته شده را خرد کنید و در میکسر یا غذاساز پوره کنید. در اواسط کار ¼ لیوان آب و ۱ قاشق غذاخوری شکر به توت فرنگی‌ها اضافه کنید و یکدست پوره کنید. البته برای کسب اطلاعات بیششتر میتوانید مقاله حلوای مجلسی را بخوانید.خامه و ماست را با هم ترکیب کنید و با چنگال خوب بزنید تا یکدست شود. در هر قالب بستنی یخی نصف از مایه پوره و نصف دیگر را مخلوط ماست و خامه بریزید. قالب بستنی یخی را به مدت ۳ ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی خودش را بگیرد.

طرز تهیه بستنی آلاسکا چند رنگ

مواد لازم:

  • تمشک: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • توت فرنگی: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • زغال اخته یا بلوبری: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • آب یا شیر: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آلاسکا چند رنگ

طرز تهیه:

برای درست کردن این بستنی یخی که طعمی شبیه بستنی یخی لواشکی دارد ابتدا میوه‌ها را در میکسر پوره کنید و سپس شیر و شکر را اضافه کنید (اضافه کردن یک یا دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه هم بد نیست).البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله تارت میوه‌ای را بخوانید.سپس مایه بستنی را در قالب بستنی یخی بریزید و چند ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی خودش را بگیرد.

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای انبه خامه‌ای

مواد لازم:

  • پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری
  • شیر: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
این غذا رو هم بپزید!  آموزش طرز تهیه۱۳ میان‌وعده‌ی خوشمزه برای افزایش یادگیری و تقویت حافظه‌ی دانش‌آموزان

طرز تهیه:

ابتدا انبه را در میکسر پوره کنید. انبه را در یک ظرف بریزید و میکسر را بشورید. سایر مواد را هم در مخلوط کنید بریزید و میکس کنید. نیمی از قالب را با پوره انبه و نیمی دیگر را با مایه پنیر و خامه میکس شده پر کنید و چند بار قالب را به سطح کار بکوبید تا کمی با هم ترکیب شوند. قالب بستنی را در فریزر بگذارید و چند ساعت صبر کنید تا بستنی خودش را خوب بگیرد و یخ بزند. میوه انبه یک انتخاب مناسب برای تهیه بستنی سنتی خانگی با ثعلب و بدون ثعلب هم هست.

بستنی یخی زعفرانی

تابستان گرم با نوشیدنی‌های سرد و زعفرانی بسیار قابل تحمل‌تر خواهد بود، حال اگر یک بستنی یخی زعفرانی تهیه کنید مسلما دلچسب‌تر و خوشمزه‌تر نیز خواهد شد. اگر طرز تهیه بستنی یخی زعفرانی را نمی‌دانید از راهنمای زیر کمک بگیرید.

بستنی یخی زعفرانی

برای تهیه بستنی یخی زعفرانی به 2 لیوان آب، 4 تا 5 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و 1.2 لیوان شکر نیاز دارید.

به روش زیر بستنی یخی زعفرانی را تهیه کنید:

  • ابتدا باید شکر، زعفران و آب را با هم ترکیب نمایید.
  • سپس قالب بستنی یخی را آماده کنید و مایه بدست آمده را داخل قالب‌ها بریزید و درون هر کدام یک چوب بستنی بگذارید.
  • قالب بستنی را 8 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا خود را بگیرد.
  • برای مصرف کافیست کمی قالب را زیر آب بگیرید، براحتی از قالب جدا می‌شود.
  • شما می‌توانید گلاب را جایگزین زعفران کنید و یا اینکه مقداری آبلیمو نیز به آن بیافزایید.
  • میزان شیرینی این بستنی یخی به ذائقه خودتان بستگی دارد، اگر شیرینی آن کم بود می‌توانید شکر را بیشتر کنید.
این غذا رو هم بپزید!  طرز تهیه پنکیک خوشمزه و خوش طعم با 4 روش مختلف + نکات و روش تزیین

بستنی یخی گلاب

بستنی یخی گلاب نیز مشابه بستنی یخی زعفرانی است و برای تهیه آن به مواد خاصی احتیاج ندارید. اما شما می‌توانید در این بستنی تنوع بیشتری به خرج دهید، مثل به آن تخم شربتی یا خاکشیر بیافزایید یا پودر گل سرخ.

با طعم گلاب
  • برای تهیه این بستنی یخی به 2 لیوان آب، نصف لیوان گلاب و 1.2 لیوان شکر احتیاج دارید. زعفران در صورت تمایل می‌توانید استفاده کنید.
  • ابتدا آب، گلاب و شکر را ترکیب کنید تا شکر کاملا حل شود.
  • سپس از مایه داخل قالب‌ها بریزید و از تخم شربتی یا خاکشیری که قبلا خیس کردید به هر یک کمی بیافزایید.
  • قالب را چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا به خوبی منسجم شود.
  • برای خارج کردن بستنی از قالب کافیست آن را کمی زیر آب بگیرید.
  • اگر تمایل داشته باشید می‌توانید هنگام تهیه مواد بستنی گلاب از کمی آبلیمو و زعفران دم کرده نیز استفاده کنید.
  • شیرینی این بستنی را می‌توانید طبق ذائقه خود تغییر دهید.

بستنی یخی میوه ای لیمو و پرتقال

برای تهیه این بستنی بی‌نظیر میوه‌ای به مواد زیر احتیاج دارید:

  • آب پرتقال همراه با پالپ 3 پیمانه.
  • شکر 4 قاشق غذاخوری.
  • رنده پوست لیمو 1.3 قاشق چایخوری.
  • پرتقال کوچک و برش خورده یک عدد.
بستنی یخی میوه ای لیمو و پرتقال

برای تهیه بستنی به روش زیر عمل کنید:

  • تمام مواد گفته شده بجز پرتقال خورد شده را به میکسر منتقل کنید و خوب ترکیبشان کنید.
  • قالب بستنی را آماده کنید و داخل هر قالب کمی از تکه‌های پرتقال بریزید و بعد مایع بستنی را بیافزایید.
  • چوب‌های بستنی را داخل قالب‌ها بگذارید و سپس آن را به فریزر منتقل کنید. پس از چند ساعت بستنی پرتقالی شما آماده است.
این غذا رو هم بپزید!  آموزش 2 روش طرز تهیه تارت میوه‌ای یخچالی خوشمزه ساده و بدون فر+ نکات مهم در طرز تهیه تارت میوه

سخن پایانی

شما دراین مقاله با آموزش چند نوع بستنی یخی خانگی آشنا شدید.همچنین از طرز تهیه و میوه های استفاده شده آگاه شدید.اگر سوال یا نظری دارید آن را رد کامنت مطرح کنید تا دراسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

آیا میتوان در تهیه بستنی توت فرنگی یخی خانگی شیر عسلی را حذف کرد؟

خیر نمی توان در تهیه بستنی توت فرنگی یخی خانگی شیر عسلی را حذف کرد و اصلا توصیه نمی شود.

آیا میتوان در تهیه بستنی توت فرنگی یخی خانگی بجای خامه قنادی از ترکیب خامه وپودر قند استفاده کرد؟

بله اما باید آنها را خوب مخلوط کرد تا خامه فرم گرفته شود و چون زمان بر است توصیه نمی شود.

پیشنهاد ما به شما

حلوای هویج

طرز تهیه حلوای هویج مجلسی زعفرانی مرحله به مرحله به ۲ روش +نکات و فوت و فن های طرز تهیه حلوای هویج

حلوا یکی از قدیمی ترین دسرهای ایرانی است که نقش پررنگی در فرهنگ غذایی ما …

دیدگاهتان را بنویسید