غذاهای مخصوص طبیعت گردی غذاهایی هستند که علاوه بر کم وزن بودن باید خوشمزه و پرخاصیت باشند تا نیروی کافی را برای ادامه طبیعت گردی به ما بدهند . در سفرهای طبیعتگردی و کوهنوردیهای سبک که نیاز به پیاده روی دارد خوردن غذاهای مناسب در حفظ انرژی شما نقش مهمی دارد.
فهرست مطالب
- معرفی غذاهای مخصوص طبیعت گردی
- دستگاههای مخصوص آشپزی در طبیعت چیست؟
- در سفر چه مقدار غذا باید به همراه داشته باشید؟
- مواد غذایی همیشگی برای پخت غذا در مسافرت چیست؟
- سخن پایانی و سوالات متداول
معرفی غذاهای مخصوص طبیعت گردی
پنکیک برای صبحانه
البته می توانید کمی بیشتر خلاقیت به خرج دهید و جهت تهیه صبحانه و غذا در مسافرت، پنکیک درست کنید. یکی از آسان ترین صبحانه ها در طبیعت، تهیه پنکیک است. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله تکنیک های آشپزی در کمپ را بخوانید.البته به شرطی که مواد مورد نیاز پنکیک را از قبل آماده کرده باشید و همراه خود داشته باشید.ممکن است الان به فکر بسته ای برای نگهداری مواد پنکیک باشید. مایع تهیه پنکیک را در یک فلاسک یا بطری نگه دارید و هنگام گرم شدن ماهیتابه پنکیک آن را به راحتی درون ماهیتابه بریزید. همچنین استفاده از انواع سبزیجات و ژامبون ها در کنار پنکیک توصیه می شود.
غلات های صبحانه در طبیعت گردی
غلات ها و سریال های صبحانه جز مقوی ترین صبحانه ها هستند که می توان از آن ها به عنوان غذا در مسافرت و طبیعت استفاده کرد.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله تجهیزات آشپزی در طبیعت را بخوانید.
انواع کنسروها مانند کنسرو لوبیا و قارچ یا کنسرو خاویار بادمجان
کنسرو ها جز ساده ترین و راحت ترین غذا ها برای طبیعت گردی و کمپینگ هستند. با توجه به سلیقه خود می توانید کنسرو های مختلفی را تهیه کنید. جهت تهیه کنسرو ها به تاریخ انقضای آن ها توجه ویژه ای داشته باشید و حتما تمامی کنسرو ها، حتی کنسرو های سبزیجات و لوبیا را نیز به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. البته جوشاندن کنسرو قبل از سفر چندان اهمیت ندارد و در صورت انجام این کار باید دوباره قبل از مصرف آن ها، مجددا کنسرو را بجوشانید.
بنابراین سعی کنید این کار ساده را هنگام سفر و قبل از مصرف انجام دهید. همچنین به خاطر داشته باشید که در صورت باز کردن درب قوطی کنسرو باید تمام مواد غذایی آن را مصرف کنید. بنابراین در صورت باقی مانندن لوبیا و بادمجان، آن ها را به ظرف دیگری مانند فلاکس یا ظروف پلاستیکی دیگر منتقل کنید و نهایتا این مواد را در وعده غذایی بعدی استفاده کنید. البته هیچ گاه برای کنسرو تن ماهی این کار را انجام ندهید.
تن ماهی
معمولا کمتر اتفاق می افتد که در بین این همه غذای سالم برای طبیعت گردی و مسافرت، به گردشگران تن ماهی را پیشنهاد دهیم. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله آشپزی در طبیعت را بخوانید.اگر به این غذا علاقه دارید و از تاریخ انقضا آن اطمینان دارید، می توانید برای یک وعده غذایی مانند ناهار از آن استفاده کنید. مجددا تاکید می کنیم که تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه همراه با آب جوش ۱۰۰ درجه بجوشانید. همچنین اگر در ارتفاعات هستید، درون آب نمک بریزید تا به این دما برسد و دیرتر از حد معمول به جوش آید. نان، سبزیجاتی مانند زیتون، ترب و گوجه فرنگی در کنار تن ماهی وعده غذایی فوق العاده ای برای شما در مسافرت رقم خواهد زد.
نودل ها و غذاهای آماده برای طبیعت گردی
نودل و دیگر غذا های آماده را نیز فراموش نکنید. این دو مورد نیز جز راحت ترین و سریع ترین غذا ها برای تهیه در دل طبیعت هستند. به اندازه مدت زمان سفر خود نودل تهیه کنید. هنگام تهیه غذا برای استفاده از آن ها کافیست به مدت ۳ دقیقه نودل ها را درون آب جوش بریزید تا وعده غذایی شما آماده شود.
انواع ساندویچ برای طبیعت گردی
انواع ساندویچ از خوراکیهای محبوب در سفر هستند، به ویژه اگر سفر شما کوتاه باشد. میتوانید با آماده کردن چند ساندویچ ساده، خود را از گرسنگی در راه و یا امتحان کردن غذاهای رستورانهای بین راهی آسوده کنید.هر ساندویچی میتواند برای سفر شما مناسب باشد اما اگر سفر بیش از ۱۲ ساعت طول میکشد و یا فضای محیط شما در طول سفر گرم است، توصیه میکنیم که از مواد گوشتی و سسها در ساندویچ استفاده نکنید و ترجیحا از موادی مانند نان، پنیر، خیار یا گوجهفرنگی استفاده نمایید.
اگر امکانش را دارید، مواد آبدار مانند گوجه یا خیارشور را نیز در ظرفی جداگانه همراه خود ببرید تا ساندوچ شما را خراب نکند و مزه آن را از بین نبرد.ساندویچ سالاد الویه یا کتلت برای افرادی که مدت سفرشان کوتاه است و یا یخچال به همراه دارند گزینه مناسبی است.
غذاهای حاضری در سفر
شاید شما جز آن دسته از افرادی باشید که اهل غذاهای حاضری مانند پنیر، عسل، گردو، هندوانه، خربزه، طالبی، گوجه فرنگی، سبزی خوردن، آجیل و… نیستید و اصلا آنها را غذا به حساب نمیآورید! اما فراموش نکنید که این غذاها همه موادی مقوی و عالی برای سفرهای زمینی هستند و علاوه بر اینکه شما را سیر میکنند، دیر هم فاسد میشوند.
غذاهای گوشتی
غذاهای فیبردار و پروتئین دار برای سفر مناسب هستند زیرا هم شما را سیر نگه میدارند و هم انرژی لازم را برای فعالیتهایی که قرار است در سفر انجام بدهید، تامین میکنند. گوشت قرمز و تخممرغ میتوانند گزینههایی عالی برای سفر شما باشند اما این نکته بسیار مهم است که باید در همان ساعات ابتدایی، غذاهای گوشتی خود را میل کنید تا دچار مسمومیت نشوید. البته تخم مرغ کمی دیرتر فاسد میشود و به همین خاطر میتوانید چند تخم مرغ آبپز همراه داشته باشید.
فلافل در سفر و طبیعت گردی
اگر از طعم غذاهایی مثل کتلت لذت میبرید اما از مسمومیت توسط این غذاها نگران هستید، فلافل جایگزین مناسبی است. این غذا را میتوانید ساندویچ کرده و به راحتی با خود حمل کنید. فلافل به دلیل وجود نخود در آن، از انرژی زیادی برخوردار است. راستی ترجیحا در فلافل خود سیر نریزید تا سایر همسفران شما هم از سفر لذت ببرند! اگر اهل پخت و پز هستید و خودتان فلافل را آماده میکنید، بهتر است آنها را گرد درست نکنید تا بتوانید در ساندویچتان تعداد بیشتری فلافل جای بدهید.
کوکو در سفر
کوکوها انواع زیادی دارند و تمامی آنها برای سفر مناسب هستند. از کوکو سبزی مشهور گرفته تا کوکو هویج و … . سعی کنید کوکوهایی را انتخاب کنید که مواد مغزی آنها بیشتر است. حتی میتوانید به کوکویتان گردوی خرد شده یا چرخ کرده اضافه کنید که هم طعم آن بهتر شود و هم انرژی بیشتری داشته باشد. اگر در تهیه کوکو از تخم مرغ استفاده نکنید، امکان نگهداری آنها به مدت زیاد وجود دارد.
املت جنگلی
خب از هرچه بگذریم، محبوبیت تخممرغم انکار نشدنی است. اگر موفق شوید آنها را در پوشش یا ظرف مناسب تا مقصد حمل کنید، تنها با داشتن یک ماهیتابه و مقداری کره یا روغن، حداقل ده نوع غذا و خوراکی مختلف میتوانید درست کنید. تهیه املت جنگلی، ۲۵ دقیقه زمان میبرد و برای یک گروه ۵ نفره کافی است. برای درست کردن این املت، یک قاشق غذاخوری روغن داخل ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را روی آتش زغال یا گاز پیکنیکی با حرارت متوسط قرار دهید.
سپس سیبزمینی بزرگی را که از قبل پوست گرفته و نگینی خرد کردهاید داخل ماهیتابه بریزید، دو عدد فلفل دلمهای خرد شده (سبز و قرمز) را با سه حبه سیر خرد شده و نصف قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مواد را هم بزنید تا سیبزمینی و فلفلدلمهایها نرم شوند. سپس مواد را در یک طرف ماهیتابه جمع کنید و در قسمت خالی، تخم مرغها را بشکنید. حالا دیگر با خودتان است که تخممرغها را بخواهید با مواد قاطی کنید یا بگذارید جداگانه سفت شوند. این غذا کاملا گرسنگی شما را رفع میکند.
سوسیس و تخممرغ
سوسیس تخممرغ از غذاهای ساده اما محبوبی است که معمولا در خانه برای وعده صبحانه درست میشود. اما همین غذا را میتوانید با چند وسیله مختصر برای ناهار یا صبحانه در طبیعت هم درست کنید. یک گاز پیکنیک کوچک، ماهیتابه، روغن، نیم کیلو سوسیس آلمانی و چند عدد تخممرغ، تنها چیزی است که برای درست کردن این غذای لذیذ لازم دارید. میتوانید بعد از خرد کردن سوسیسها و تفت دادن آنها در ماهیتابه، تخممرغها را در ظرف جداگانه بشکنید، با فلفل و نمک خوب هم بزنید و روی سوسیسها بریزید.
سیب زمینی و ذرت در طبیعت گردی
سیب زمینی و ذرت یکی دیگر از پیشنهادات ما برای غذاهای سالم در سفر، سیب زمینی پخته به همراه ذرت است، شما میتوانید سیب زمینی درسته و یا پوره شده را به همراه خود برده و دیگر نگران غذای خود در سفر نباشید. ذرت را هم میتوانید به صورت کنسرو با خود ببرید و یا این که اگر امکان تهیه بلال کبابی دارید، بلال خریداری کرده و با خود همراه داشته باشید. سیب زمینی را میتوانید با طعم دهندههای موردعلاقه خود نیز مزهدار کنید.
هالومی برگر گیاهی
تهیه این ساندویچ لذیذ و انرژیبخش بسیار سریع و ساده است. از کسی که مسئول درست کردن زغال و آتش است، بخواهید بساط آتش را فراهم کند. برای درست کردن این برگرها، کافیست ۴ عدد نان همبرگری کوچک، ۲۵۰ گرم پنیر هالومی، مقدار کمی روغن که بهتر است روغن زیتون باشد، یک عدد گوجهفرنگی خرد شده، ۴ برگ کاهو و اگر دلتان خواست مقداری سس کچاپ تند همراه داشته باشید
. ۲۵۰ گرم پنیر هالومی را به ۸ تکه تقسیم کنید و آنها را داخل ماهیتابه کوچکی که با یک قاشق روغن زیتون، کف آن را چرب کردهاید به نوبت حرارت دهید و ۲ تا ۳ دقیقه هر طرف پنیر را بپزید تا رنگش برشته شود. ادامه کار، دلپذیر و آسان است. اگر دوست داشتید خمیر داخل نان همبرگر را کمی خارج کنید، کف قسمت داخلی را کمی سس کچاپ بریزید و پنیرهای هالومی برشته شده را همراه با کاهو و گوجه فرنگی داخل آن بگذارید.
هاتداگ دودی در طبیعت گردی
امکان ندارد ایرانی باشید و بین وسایل آشپزی کمپینگ، سیخ و توری فلزی مخصوص کباب کردن مواد گوشتی نداشته باشید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله آشپزی حرفه ای را بخوانید. کبابی کردن هاتداگ روی آتش بسیار سریع است و تمام مراحل درست کردن آن بیشتر از ۳۰ دقیقه زمان نمیبرد. قبل از کباب کردن سوسیسها باید سس آن را آماده کنید. برای این کار ۱۰۰ گرم سس کچاپ را با ۱۰۰ میلیگرم سرکه، ۱۰۰ گرم شکر، یک حبه سیر له شده و دو قاشق کره داخل یک قابلمه کوچک هم بزنید و ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا شکر خوب داخل بقیه مواد حل شود. سس شما آماده است.
۶ عدد هاتداگ را کنار هم و با کمی فاصله روی یک طرف توری کبابپزی بچینید و وقتی زغال آتش خوب گرفت، توری را روی آن قرار دهید و آتش را باد بزنید تا هاتداگها خوب بپزند و رد توری فلزی روی آنها بیفتد. وقتی هر دو طرف هاتداگها قهوهای شدند، آنها را از روی زغال و حسابی به سس چسبناک و شیرینی که درست کرده بودید آغشته کنید. این طعم و حالوهوا را هرگز فراموش نخواهید کرد.
میان وعده:
در سفرهای زمینی و طبیعتگردی میان وعده نقش مهمی دارد. پس برای خورد و خوراکتان برنامهریزی کنید و میان وعده همراه ببرید. خوراکیهایی همچون حمص (یک غذای عربی) و یا ماست یونانی و میوه میتوانند انتخابهای خوبی برای شما به شمار بیایند. نکته مثبت این خوراکیها سادگی تهیه آنهاست زیرا از هر سوپرمارکتی قابل خرید هستند. به طور کلی حجم زیاد میوه و سبزیجات بدون سس و افزودنی را توصیه میکنیم.
خرما و حلوا
داشتن خرما در مسافرت معجزه آساست. خرما غذایی سالم و پرانرژی است و تا پایان سفر هم فاسد نمیشود. اگر طعم خرما را نمیپسندید حلوا را پیشنهاد میکنیم. با وجود این که حلوا جزو غذاهای سالم نیست و روغن زیادی دارد اما به خاطر انرژی زیادش و دیر فاسد شدن آن، میتواند خوراک خوبی برای سفرهای زمینی باشد.
قهوه و چای در سفر
بهتر است در نوشیدن قهوه و چای به هیچ وجه زیادهروی نکنید مخصوصا اگر وسواس زیادی در استفاده از سرویس بهداشتی عمومی دارید. اگر خیلی به این نوشیدنیها وابسته هستید، به سفارش آنها در رستورانهای بینراهی بسنده کنید!
دستگاههای مخصوص آشپزی در طبیعت چیست؟
اگر شما در مسیرهای خود، از یکی از دستگاههای مخصوص آشپزی مخصوص کوهنوردی، مثل Jetboil Flash و یا MSR Reactor استفاده کنید، در واقع قدم بزرگی برداشته اید. با به همراه داشتن یکی از این دستگاهها، شما برای آشپزی فقط به آب جوش نیاز دارید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله فرهنگ آشپزی در طول تاریخ را بخوانید. با کمک این دستگاهها آب جوش خود را تهیه میکنید و برای این کار مجبور نیستید، وزن زیادی را کوله بار خود اضافه کنید. در مسیر پیاده روی پیشنهاد میشود که از اجاق گاز با سوخت مایع و یا از اجاق گاز کوچک قوطی شکل و یکپارچه استفاده کنید؛ این نوع اجاق گاز هم کارآمد و سبک است و هم متنوع.
به عنوان مثال، یک اجاق گاز با سوخت مایع مثل، MSR Dragonfly و یا یک اچاز گاز قوطی شکل مثل، MSR Dragonfly ، هر دو به شما این امکان را می دهند، همانطور که در خانه ی خود آشپزی می کنید؛ در محیط بیرون نیز غذا تهیه کنید؛ بدون آنکه مجبور باشید وسایل زیادی را با خود حمل کنید. این نوع اجاق گازها بدلیل کاربری چند گانهای که دارند، شما میتوانید از آن هم برای جوشاندن آب، و هم برای پخت وپز و سرخ کردن، استفاده کنید. با استفاده از هر کدام از این سیستم های مخصوص آشپزی در سفر که در بالا به آنها اشاره شد، زحمت کمتری برای آشپزی متحمل شوید، از ظرفهای کمتری استفاده کنید، و همچنین در زمان و انرژی برای تهیه غذا و شستن ظرف نیز، صرفه جویی کنید.
در سفر چه مقدار غذا باید به همراه داشته باشید؟
زمانی که میخواهید برای وعدههای غذایی خود در طول سفر، برنامه ریزی کنید، سه نکته را در نظر بگیرید: طول مدت سفر و ویژگیهایی مثل موقعیت مکانی و فصل سال. دانستن این سه ویژگی به شما در تعیین میزان و نوع غذا کمک میکند؛ همچنین، به شما کمک میکند بفهمید که به چه نحوی غذای خود را تهیه و آن را ذخیره کنید. در تابستان، میزان ۱-۱/۵ پوند، به ازای هر نفر در هر روز کافی است؛ اما در زمستان بهتر است، در حدود نیم الی یک پوند، به ازای هر نفر در روز، اضافه شود.
غذاهای چرب و پرکالری، مثل، پنیر، سیب زمینی و بیکن، برای حفظ گرما و انرژی، مفید اند. به یاد داشته باشید، که بهتر است غذای کافی، برای تامین کالری که در سفر می سوزانید، به همراه داشته باشید، اما به حدی زیاد نباشد که وزن بار شما را زیاد و سرعت شما را کند کند. داشتن کمی غذای اضافی، بهتر از این است که قبل از موعد مواد غذایی شما، تمام شود.
متعادل کردن رژیم غذایی شما می تواند به حفظ سطح انرژی، بهبود روحیه، تنظیم دستگاه گوارش شما و حتی گرم نگه داشتن شما در هوای سرد کمک کند. شما می توانید، با استفاده از غذاهای متنوعی مثل، سوپ خشک و پاستا، میوه ها و سبزیجات تازه( در صورت امکان)، میوهها و سبزیجات خشک، پنیر و گوشت و کالباس و ترشی، در رژیم غذایی خود، در طول سفر تعادل بهوجود بیاورید. هم چنین، قرص یا بسته های الکترولیت ، مانند Nuun Active Hydration می توانند به آبرسانی بدن کمک کنند.
مواد غذایی همیشگی برای پخت غذا در مسافرت چیست؟
ادویه ها
برای تهیه و پخت هر غذایی و البته طعم دار کردن غذاها، نیاز ه ادویه دارید. با ادویه هر ماده غذایی را می توانید خوشمزه کنید. می توانید ادویه هایی مانند نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، آویشن و نعنا، رزماری و هر ادویه دیگری که می پسندید را درون کوله پشتی خود بگذارید. ادویه ها هم سبک وزن هستند و هم جای کمی در کوله پشتی اشغال می کنند.
همینطوری در میان لوازم آشپزی در کوهنوردی می توانی ظرف ها و نمکدان های جذابی را بیابید که ادویه ها را درون آن ها بریزید. یادتان باشد پس از اینکه هر ادویه را در نایلون یا ظرفی کوچک ریختید، همه ادویه ها را با یکدیگر و در یک کیف (همانند کیف های لوازم آرایشی) بگذارید.
- میوه ها
- سبزیجات
- پیاز و سیب زمینی
- انواع صبحانه به عنوان غذا در مسافرت
- لوازم لازم برای آشپزی در طبیعت
- فر و اجاق گاز کوچک
اگر انرژی لازم برای جمع آوری چوب و آتش روشن کردن در طبیعت را پس از یک پیاده روی طولانی ندارید، اجاق سفری کوچک راهکار شماست. برای آشپزی در طبیعت ترجیحا اجاق گازهای سفری تهیه کنید. مخصوصا اگر به تنهایی و با کوله پشتی به طبیعت آمده اید، برای تهیه غذا در مسافرت و طبیعت گردی، حتما اجاق گاز سفری به همراه داشته باشید. در غیر این صورت باید بیشتر انرژی بگذارید و با روش های تهیه آتش برای آشپزی در طبیعت هم آشنایی کامل داشته باشید.
یک کتری کوچک و وسایل جایگزین آن
در میان لوازم آشپزی که به همراه دارید، کتری کوچک و سبک وزنی هم قرار دهید. با کتری می توانید نوشیدنی های گرم و آب جوش تهیه کنید که برای پخت غذا در طبیعت بسیار اهمیت دارد.
چاقو، قاشق و چنگال برای طبیعت گردی
برای تیکه کردن و خرد کردن مواد غذایی نیاز به چاقویی تیز دارید. همچنین برای خوردن غذا در مسافرت و طبیعت گردی به قاشق و چنگال نیاز دارید. این دو وسیله بسیار اهمیت داشته و کاربردی هستند. دست ها در طبیعت گردی آلوده می شوند و شاید نتوانید به خوبی دست های خود را بشورید یا ضد عفونی کنید. به همین دلیل داشتن قاشق و چنگال برای خوردن غذا و سلامت شما در سفر بسیار اهمیت دارد. رنده ای کوچک هم اگر تهیه کنید، می توانید سبزیجات و مواد غذایی را برای تهیه غذاها رنده کنید. هر چند که اگر مهارت استفاده از چاقو را داشته باشید، نیازی به رنده و دیگر وسایل اضافه ندارید.
یک ماهیتابه یا قابلمه ای کوچک
برای گرم کردن یا سرخ کردن مواد غذایی خود، نیاز به ماهیتابه یا قابلمه ای کوچک و سبک دارید. بسیاری از طبیعت گردها دوست دارند که در طبیعت آشپزی کنند. برای پخت گوشت ها و مرغ هایی که به همراه دارید یا گرم کردن کنسروها، داشتن یک ماهیتابه سبک کمک کننده خوبی خواهد بود.
لیوان و بشقاب برای طبیعت گردی
هر چند که بسیاری از افراد ترجیح می دهند که ظروف اضافه با خود به همراه نداشته باشند اما داشتن لیوان و بشقابی نشکن با جنس های محکم و سبک مطمئن باشید که لازم می شود. برای خوردن نوشیدنی گرمی همانند چای یا خوردن غذا در مسافرت و طبیعت، به این دو وسیله نیاز خواهید داشت.
خلاقیت در تهیه لوازم آشپزی در طبیعت گردی
بسیاری از افرادی که به صورت حرفه ای طبیعت گردی می کنند، از قید بسیاری از وسایل آشپزی در طبیعت می زنند. این افراد به جای چندین قابلمه و ماهیتانه تنها از یک قابلمه در دار و کوچک استفاده می کنند. خلاقیت به شما اجازه می دهد تا از طبیعت به بهترین نحو ممکن استفاده کنید. بعضی از افراد، تخته سنگ های صاف را پیدا کرده، آن ها را شسته و تمیز می کنند تا به عنوان میز آشپزی برای تهیه غذا در مسافرت و یا تخته گوشت استفاده کنند. درب بسیاری از فلاسک ها، لیوان دارد.
اگر کتری برای جوشاندن آن و تهیه چای و دمنوش در طبیعت ندارید، می توانید از یک بطری پلاستیک استفاده کنید.آب را درون بطری ریخته و درب پلاستیکی آن را محکم ببندید و روی زغال های داخل بیاندازید یا اینکه درب بطری را باز گذاشته و آن را روی آتش یا زغال داغ، آویزان کنید تا آب به جوش آید.
برای آبپز کردن تخم مرغ حتی می توانید از پلاستیک و کمی آب استفاده کنید و نیازی به ظروف فلزی ندارید.
اگر با روش های آتش روشن کردن در طبیعت و ساخت اجاق آشنایی دارید، می توانید اجاق گاز سفری را هم حذف کنید. البته اگر به طبیعت هایی سفر می کنید که می دانید چوب خشک لازم برای تهیه آتش را دارید و در آخر هم، قبل از ترک محیط طبیعی کاملا از خاموش بودن آتش و زغال ها مطمئن شوید. با این حال، به گردشگران و طبیعت گرد ها برای حفظ محیط طبیعی توصیه می کنیم حتما اجاق گاز سفری با خود به همراه داشته باشند.
سخن پایانی
شما دراین مقاله با غذاهای مخصوص طبیعت گردی آشنا شدید.همچنین از مواد غذایی همیشگی و ضروری برای پخت غذا در سفرآگاه شدید.اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا دراسرع وقت توسط ما جواب داده شود.
سوالات متداول
یک برنامه غذایی، حتی یک دستنوشته ساده میتواند به شما در تخمین مواد غذایی مورد نیازتان کمک کند. برای نوشتن برنامه غذایی از شام شروع کنید، مهم ترین وعده غذایی در سفرهای بکپکینگ شام خواهد بود، شما باید وعده شب خود را طوری تنظیم کنید تا در طول شب انرژی لازم برای گرم ماندن و استراحت درست را داشته باشید، این مورد مستقیما بر روی تجربه پیمایش و سفر شما در روز آینده موثر خواهد بود.
این اولین سوالی است که هر کولهگرد قبل از شروع برنامه ریزی سفر از خود میپرسد، این پرسش مستقیما به چند فاکتور شامل طول سفر شما، میزان فعالیت و نیاز بدنی شما برای انرژِ باز میگردد. به طور معمول هر انسانی در فعالیت های نیمه سنگین ورزشی مانند کوهنوردی، روزانه بین 500 گرم تا 800 گرم غذای پر انرژی نیاز دارد، این رقم برابر با 2500 کالری تا 4000 کالری خواهد بود. اما این مورد برای پیمایش های بلندتر از 8 کیلومتر و مرتفع بسیار متفاوت خواهد بود، همانطور که برای برنامه های سبک بسیار کمتر از این مورد است.